Annonce:
Annonce:

FCK-fans overfaldt sygeplejerske

En hjemmesygeplejerske fra Brøndby Kommune blev søndag overfaldet af FCK-fans efter derbyet mellem Brøndby og FCK

Derbyet mellem Brøndby og FCK endte i ballade og tåregas

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Det gik helt galt mellem fan-grupperingerne, da der søndag blev spillet københavnerderby mellem Brøndby og FC København.

Seneste udvikling er desværre, at de voldelige fans ikke blot har ladet det gå ud over hinanden, men også har overfaldet sagesløse.

Således bekræfter Brøndby Kommunes borgmester, Kent Magelund (S), over for B.T., at en af kommunens hjemmesygeplejersker  efter kampen blev overfaldet af nogle FCK-fans, mens hun opholdt sig i sin bil:

- Vi kan bekræfte hændelsen om, at en af Brøndby Kommunes hjemmesygeplejersker er blevet overfaldet og groft chikaneret, mens hun var på arbejde i søndags.

- Det er helt uacceptabelt, at man chikaneres – ovenikøbet mens man er på arbejde og ved at udføre arbejde for nogle af vores svageste borgere. Det tager vi som kommune og jeg som borgmester den skarpeste afstand fra, siger Kent Magelund.

Annonce:

Grunden til overfaldet er formentlig, at Brøndby Kommunes kommune-våbenskjold er identisk med fodboldklubbens logo, og at fansene derfor har reageret på det.

Politiet kom på overarbejde i søndags. Foto: Kenneth Meyer
Politiet kom på overarbejde i søndags. Foto: Kenneth Meyer

Københavns Vestegns Politi bekræfter over for Ekstra Bladet episoden, og politiinspektør Mogens Lauridsen understreger, at der bliver set med stor alvor på episoden.

- Ja, for søren. En ting er, at de ikke kan lide hinanden. Men at de lader det gå ud over andre på den måde er helt uacceptabelt. Så vi gør, hvad vi kan for at opklare den forbrydelse.

- Det er først blevet anmeldt noget senere, så vi var ikke opmærksom på episoden på dagen, siger Mogens Lauridsen til Ekstra Bladet.

Hvis politiet får fingrene i gerningsmændene, kan de se frem til skærpede straffe, da hjemmehjælpere og hjemmesygeplejersker som kommunalt ansatte er omfattet af straffelovens paragraf 119, der omhandler vold mod tjenestemand i funktion.

Annonce:

Søndagens derby blev præget af drama og ballade, der blandt andet førte til, at en betjent måtte trække sin pistol, ligesom der blev rejst ikke færre end 61 sager om vold mod politiet.

Tæsket af 15 FCK-fans: Overraskende besked fra offer  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: