FCK har budt på nigeriansk stortalent

FC København har lagt et bud på Hammarbys 19-årige kantspiller Akinkunmi Amoo

FCK har budt på Akinkunmi Amoo. Foto:
FCK har budt på Akinkunmi Amoo. Foto:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Der er travlt i FC København.

Med en håndfuld dage tilbage af transfervinduet begynder det at blive tid til at få hentet de sidste forstærkninger, og sportsdirektør Peter Christiansen sidder ikke på hænderne.

FC København har ifølge Ekstra Bladets oplysninger lagt et bud på den 19-årige nigerianske kantspiller Akinkunmi Amoo fra Hammarby. Det bud skulle ligge i omegnen af tre millioner euro - altså 22,5 millioner kroner.

Det er dog ikke nok for Hammarby, der ser et stort lys i den lynhurtige og driblestærke kantspiller. Svenskerne arbejder med udgangspunktet, at deres unge diamant bør koste et sted mellem 37 og 45 millioner kroner.

FC København skal derfor finde ud af, om man ønsker at gå videre med Amoo eller se nærmere på et af de andre topemner på listen.

Artiklen fortsætter efter billedet..

Peter Christiansen jagter flere forstærkninger til FCK. Foto: Lars Poulsen
Peter Christiansen jagter flere forstærkninger til FCK. Foto: Lars Poulsen
 

FC Københavns interesse i Amoo blev for en uge siden beskrevet i B.T., men nu er der altså faldet et FCK-bud.

Der er dog flere navne på Peter Christiansens liste over mulige offensive tilføjelser, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger arbejder FC København på at hente to offensive spillere mere i dette vindue, hvor den ene også skal kunne begå sig i angrebet.

Det skyldes ikke mindst, at FC København håber at få sendt Rasmus Højlund til Sturm Graz. Klubberne er enige om en aftale til omkring 19 millioner kroner, men endnu har Højlund selv til gode at sætte kursen mod Østrig for at sætte sin underskrift på en kontrakt.

Artiklen fortsætter efter videoen ...

Peter Christiansen afviser ikke at slå transferrekorden i januar

Skulle FCK matche den pris, som Hammarby håber på, så vil det kræve, at de slår deres transferrekord. Hør Peter Christiansen tale om, hvorvidt det er en mulighed her.

Derudover kan også Kamil Wilczek forlade FC København i dette vindue, hvis det lykkes klubben at overbevise polakken om, at det vil være bedst for alle parter.

Der er gang i den på Peter Christiansens kontor.

LÆS OGSÅ: FC Københavns transferpuslespil: Millioner til store indkøb

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til 'Agenterne'

Klokken 23.38 blev Manchester United-FC København i 2020 fløjtet af, og klokken 3 havde Rasmus Falks agent, Mads Bach Lund, det første møde med en af Falks mange bejlere den sommer.

I ottende afsnit af 'Agenterne' bringer Mads Bach Lund os tæt på det forløb, der i december 2020 gjorde Falk til Superligaens - måske - bedst betalte spiller.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+