FCK i stærkeste udgave - Brøndby satser på Agger

Andreas Cornelius er igen på bænken for FCK, mens Agger atter er tilbage for Brøndby i aftenens 'New Firm'

Thomas Kahlenberg spiller fra start, men det er spørgsmålet om han får alle 90 minutter. Opgøret på onsdag er Brøndbys store chance for at vinde et trofæ i denne sæson. (Foto: jens Dresling)
Thomas Kahlenberg spiller fra start, men det er spørgsmålet om han får alle 90 minutter. Opgøret på onsdag er Brøndbys store chance for at vinde et trofæ i denne sæson. (Foto: jens Dresling)

PARKEN (Ekstra Bladet): Man kan ikke se på Brøndbys opstilling i New Firm-opgøret i Parken mod FC København, at onsdagens returkamp i pokalsemifinalen har større betydning for Auri Skarbalius’ tropper.

Auri Skarbalius har stillet, hvad der ligner stærkeste startformation til opgøret i Parken mod FC København.

Der er gensyn med Daniel Agger, der blev skiftet ud i 0-2 nederlaget mod FC Midtjylland med en skade i baglåret. Til gengæld må han se bort fra Rodolph Austin, der i onsdags forlod træningen med en skade i det ene knæ.

Det betyder, at Brøndby stiller med følgende mandskab:

Frederik Rønnow – Johan Larsson, Jesper Juelsgård, Daniel Agger, Riza Durmisi – Lebogang Phiri, Martin Ørnskov – Christian Jacobsen, Thomas Kahlenberg, David Boysen – Teemu Pukki.

Hos FC København har Ståle Solbakken valgt følgende mandskab:

Robin Olsen – Peter Ankersen, Mathinas Zanka Jørgensen, Erik Johansson, Ludwig Augustinsson – Kasper Kusk, Thomas Delaney, William Kvist, Youssuf Toutouh – Federico Santander, Nicolai Jørgensen.

Det betyder, at Andreas Cornelius igen er på bænken til en af de vigtige kampe. Det er tydeligt, at Ståle Solbakken har sin foretrukne angrebsduo i Santander og Jørgensen.

Opgøret i Parken begynder kl. 18.00. Brøndbys fans har boykottet kampen, så der bliver ikke den sædvanlige intense stemning mellem de to klubbers fans.

12 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere