Annonce:
Annonce:

FCK jubler: Ståle forlænger

Ståle Solbakken og FC København fortsætter samarbejdet

Ståle Solbakken forlænger med FC København (Foto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken forlænger med FC København (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Kontrakten med FC København stod til at udløbe næste sommer, men nu har FCK-manager Ståle Solbakken forlænget kontrakten med løverne for yderligere to år.

- Han har F.C. Københavns DNA i kroppen, og vi er overbeviste om, at Ståle er den helt rigtige til at føre klubben frem til nye store sportslige oplevelser og resultater, siger FCK-direktør Anders Hørsholt i en pressemeddelelse.

- Vi ved, at han forstår klubbens identitet, og han har før bygget noget stort op i København. Det er han i fuld gang med at gøre igen og nu er den nødvendige kontinuitet er sikret, siger Hørsholt.

 Ståle henter Cornelius-erstatning til sommer

Selv er Solbakken også glad for to år yderligere.

Annonce:

- Jeg har en fælles historie med F.C. København, som er en del af mig, præcis som jeg er en del af historien om klubben. Jeg glæder mig til, at jeg sammen med den meget dygtige stab og trup, vi har fået skabt de seneste par år, kan skrive nye flotte kapitler i den fortælling, siger Solbakken i meddelelsen.

Rygter i nat: De Gea har sagt ja til Real Madrid

- Vi er nået langt allerede i vejen tilbage til toppen, og jeg er sikker på, at vi kun bliver stærkere fremadrettet. Jeg er dedikeret til F.C. København og de mennesker, jeg arbejder sammen med i hverdagen. Vi har sammen fået lagt grundstenene nu, så jeg ser frem til en meget spændende fremtid med masser af store sportslige oplevelser for alle i og omkring klubben, siger Ståle Solbakken.

Ståle Solbakken vandt guldet fem gange på seks år i sin første periode som træner i klubben, ligesom det er blevet til tre gruppespil i Champions League.

Solbakken om tackling: Jeg bliver forbandet

I 2013 kom han tilbage til klubben, men har foreløbig set AaB snuppe guldet sidste år, mens FC Midtjylland ligger til guldet i denne sæson.

Annonce:

Solbakken har på det seneste også været nævnt som afløser for Morten Olsen som dansk landstræner, men de spekulationer kan nok godt skydes ned nu.

Husker I, da Ståle gav FCK-assistent en lammer?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: