FCK-profil snart tilbage: Fik låret tømt for væske

Erik Johansson var lørdag tilbage på træningsbanen, og svenskeren er muligvis allerede med 2. pinsedag mod FC Nordsjælland

FCK's Erik Johansson (th.) er positiv efter lørdagens træning, hvor han ikke mærkede meget til sin skade (Foto: Jens Dresling)
FCK's Erik Johansson (th.) er positiv efter lørdagens træning, hvor han ikke mærkede meget til sin skade (Foto: Jens Dresling)

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): FCK-manager Ståle Solbakken kan muligvis allerede råde over Erik Johansson til kampen mod FC Nordsjælland 2. pinsedag.

Den svenske landsholdsstopper blev skadet til træning onsdag og gik derfor glip af kampen mod AaB torsdag aften, men lørdag formiddag var Johansson tilbage på træningsbanen på Frederiksberg.

Her trænede han en times tid med David Cosgrave, leder af sundhedssektoren i FCK, og svenskeren virkede ikke som én, der var synderligt plaget af sin skade.

- Det føltes godt i dag, synes jeg. Det er meget positivt, siger Erik Johansson, der havde en begivenhedsrig onsdag: Skadet, udtaget til det svenske EM-hold, undersøgt og behandlet!

- Mit lår blev tømt for væske. Jeg havde fået et slag og havde meget væske i låret, så det hjalp at få det tømt, siger Erik Johansson, der vil blive testet yderligere under søndagens lukkede træning i Parken.

TV: Cornelius gal over egoistisk Nicolai Jørgensen

Her vil det formentlig blive afgjort, om han spiller mod FC Nordsjælland eller må vente en uges tid mere på igen at komme i aktion.

- Nu må vi se, hvordan det går i morgen. Det føltes i hvert fald meget godt i dag, siger svenskeren til Ekstra Bladet.

Bliver han ikke klar, så kan reservebacken Christoffer Remmer se frem til at skulle vikariere i midterforsvaret endnu en gang.

Der er også tvivl om Federico Santander, der udgik tyve minutter før tid i Aalborg. Den sydamerikanske målskytte fra 2-0-sejren ville lørdag ikke melde sig klar.

- Jeg ved ikke, om jeg spiller. Det afhænger af i morgen, siger Santander, der i lighed med de øvrige spillere fra startopstillingen mod AaB nøjedes med en halv times restitutionstræning lørdag.

Derfor tog Ståle triumf-spurt

FCK er uden karantæneramte Andreas Cornelius 2. pinsedag mod FCN, så hvis Santander ikke er klar til at starte, kunne det betyde den første startplads i Superligaen i denne sæson for Bashkim Kadrii.

Han ville i givet fald danne angrebsduo med Nicolai Jørgensen, og så vil tilbagevendte Benjamin Verbic indtage venstrekanten. Sloveneren var ude med karantæne mod AaB.

Nicklas Bendtner var i øvrigt med til lørdagens træning i FCK efter sit lille uheld mandag.

Den klubløse angriber viste ganske fin træfsikker og plaffede adskillige bolde i nettet under afslutningstræningen.

Lær Erik Johansson bedre at kende i dette interview fra hans tiltræden i FCK: