FCK-sejr efter tyndt straffespark

FCN-spillerne følte sig snydt, da de tabte 2-0 i Parken

Nicolai Jørgensen scorer på straffespark til 2-0 - FCN-spillerne var ikke helt enige i Kenn Hansens dom, der udløste FCK-chancen fra 11-meterpletten (Foto: Lars Poulsen).
Nicolai Jørgensen scorer på straffespark til 2-0 - FCN-spillerne var ikke helt enige i Kenn Hansens dom, der udløste FCK-chancen fra 11-meterpletten (Foto: Lars Poulsen).

Der er godt nok mere end otte måneder til jul, men mon ikke FC Nordsjælland-spillernes hukommelse er så tilpas stærk, at Farum-drengene undlader at sende Kenn Hansen et julekort, når højtiden oprinder?

De til lejligheden lyseblå-klædte nordsjællændere så i hvert fald alt andet end tilfreds ud med den sortklædte opmand, da han i første halvlegs tillægstid pegede på pletten og tildelte FC København et straffespark. Kenn Hansen havde set et Lasse Petry-skub i ryggen på Thomas Delaney. Den var der vist ikke mange med Farum-sympatier, der så.

Se også: Hobro-træner: Større at vinde i Brøndby end i Parken

Nicolai Jørgensen eksekverede sikkert fra straffesparkspletten og fordoblede dermed sin personlige målhøst i opgøret, da det også var FCK's 10'er, der bragte hjemmeholdet på sejrskurs, da han fem minutter før pausefløjtet steg til vejrs og pandede et forrygende indlæg i nettet, sendt ind foran FCN-kassen af Parkens nye oplægskonge, Ludwig Augustinsson.

Nicolai Jørgensen havde flere gode forsøg i kampen, men fine redninger fra FCN's David Jensen holdt aftenens Jørgensen-målhøst nede på to i Parken.

Stephan Andersen, der i sæsonens første møde mellem de to klubber forærede FCN et mål, da han tabte bolden mod slutningen af kampen, var på ny ved at uddele en gave til Farum-klubben, da han var for længe om at sparke bolden væk ti minutter før slutfløjtet, men Kristian Lindbergs blokering af FCK-keeperens spark sneg sig lige udenom stolpen.

Se også: Ståle rådet af konen: Nej til landshold

Med 2-0-sejren trak FC København yderligere fra Brøndby i Superliga-toppen, hvor de hvidklædte københavnere på rækkens andenplads nu er 11 point foran arvefjenderne, men der er altså også 11 point op til aldeles suveræne FC Midtjylland på ligaens førsteplads. Omvendt forspildte FC Nordsjælland muligheden for at komme a' point med Brøndby.

10.944 tilskuere overværede forestillingen i Parken.

40 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere