FCK-spillere i stort skænderi: Det var forkert

FCK-angriberen Pieros Sotiriou siger undskyld for sin opførsel i 6-1-sejren over OB

Andreas Bjelland måtte tale Pieros Sotiriou på plads mod OB. Foto: Ritzau Scanpix
Andreas Bjelland måtte tale Pieros Sotiriou på plads mod OB. Foto: Ritzau Scanpix

FCK fik en drømmestart på forårssæsonen, da de tromlede over OB i 2019's første Superliga-kamp med hele 6-1.

Undervejs stjal brandvarme Robert Skov scenen med et hattrick, men inden han fik lov til at score sit tredje og sidste mål på straffespark, udviklede en heftigt skænderi sig blandt FCK-spillerne.

Her var københavnernes cypriotiske angriber Pieros Sotiriou langt fra tilfreds med, at det ikke var ham, der skulle sparke. I sidste ende måtte viceanfører Andreas Bjelland tale med store bogstaver, mens cyprioten tydeligvis ikke tog ordene for gode varer.

(Artiklen fortsætter under billedet..)

Pieros Sotiriou gav ikke meget for holdkammeraterne forude for straffesparket. Foto: Lars Poulsen
Pieros Sotiriou gav ikke meget for holdkammeraterne forude for straffesparket. Foto: Lars Poulsen
 

FCK-manager Ståle Solbakken talte hurtigt situationen ned efterfølgende.

 - Pieros føler, at han har knoklet og slidt hele kampen. Han ved udmærket godt, at Robert skal tage det, men han vil gerne have den scoring, for det er et stykke tid siden sidst, forklarede nordmanden.

Og nu har Sotiriou nu også selv givet sin forklaring på Instagram, hvor han undskylder for skænderiet.

 

- Jeg tænkte, at det var tidspunktet for at hjælpe på min selvtillid som angriber. At score et mål. Jeg tænkte ikke på noget andet, og jeg kan godt forstå, at min reaktion, hvor jeg skændtes med mine holdkammerater, var forkert.

- Jeg er meget glad for, at Robert scorede og fik bolden med hjem. Han skylder mig en assist. Holdet står altid forrest, lyder det fra cyprioten, der nok inderst inde stadig gerne ville have været på tavlen.

Men det kom han ikke mod OB. Skov scorede tre gange, mens Nikolaj Thomsen, Carlos Zeca og Peter Ankersen stod for de resterende mål.

Sotiriou scorede sit seneste Superliga-mål i oktober mod Vejle. Men allerede på søndag har han muligheden for at komme på tavlen igen. Her møder FCK Randers på udebane.

FC København FCK-spillere i heftigt skænderi trods storsejr

Kodro jubler efter en scoring i EL-kvalifikationen, meget mere blev det dog ikke til. Foto: AP FC København Overraskende skifte: Så meget får FCK for angriber

154 kommentarer
Vis kommentarer