FCK ville undgå skrækscenarie: Ville ikke gamble

FC København gik efter tre point i Herning, men turde ikke satse alt til sidst mod FC Midtjylland

FCK's anfører, Thomas Delaney, mener, at udeholdet gik efter sejren mod Midtjylland, selv om chancerne var få. (Foto: Claus Bonnerup)
FCK's anfører, Thomas Delaney, mener, at udeholdet gik efter sejren mod Midtjylland, selv om chancerne var få. (Foto: Claus Bonnerup)

Der var mere end blot tre point på spil, da FC Midtjylland og FC København tog fat på sæsonens første direkte duel. FC Midtjylland kunne have bragt sig foran med otte point i forhold til FCK, og det kunne ses på banen.

- Begge hold vil ikke ofre alt. Vi kom med en offensiv opstilling, og vi gik efter de tre point, men man skal også passe på ikke at tabe, og sådan tror jeg også, Midtjylland havde det, siger Thomas Delaney.

Se også: Stort drama i guld-revanchen

FC København var efter en dårlig start netop otte point bagefter FC Midtjylland i store dele af sidste sæson. Derfor kunne man mod slutningen af topkampen se et FCK-mandskab, der var tilfreds med det ene point.

- Man kunne jo se, at vi gik efter sejren. Måske kunne man hen mod slutningen se, at vi ikke ville gamble, men vi gik helt sikkert efter at vinde, siger Ståle Solbakken.

FC Midtjylland har lagt sig i spidsen for Alka Superligaen, og her fylder den interne kamp mod FC København forsvindende lidt hos cheftræner, Jess Thorup.

- Den fylder ingenting i min termologi. Vi tænker på næste kamp, og vi har fået en rigtig fin start på sæsonen, hvor vi er ubesejrede, og det fokuserer vi på.

Se også: Ulvehyl: Thorup kritiserer Sisto

- Der er 28 kampe endnu. Jeg tror ikke, at vi skal begynde at tænke på, hvor vi er i forhold til de andre hold, men mere hvor vi selv er på vej hen, siger Jess Thorup.

Heller ikke blandt spillerne er der fokus på andet end det spil, der i sidste sæson sendte guldet til Midtjylland. Al energi bruges på at holde koncentrationen i et hårdt kampprogram, hvor der ikke har været tid til at forholde sig til FC København.

- Det har overhovedet ikke været italesat på noget tidspunkt. Det er dejligt let her i Midtjylland. Når vi går til kampe, så er det bare at få tre point, der er ikke så meget bullshit, siger Erik Sviatchenko.

Se FCK's fans med fornem hyldest til afdøde Harald Nielsen:

22 kommentarer
Vis kommentarer