FCK'er hyldede Brøndby: - Internettet glemmer aldrig

Nicolai Boilesen bliver ofte konfronteret med udtalelser fra 2010 om Brøndby IF. FCK-profilen fastslår, at han aldrig vil undskylde, at han kaldte de blå-gule 'min klub i Danmark'

Der var engang, hvor Brøndby var Nicolai Boilesens klub. Foto: Jens Dresling
Der var engang, hvor Brøndby var Nicolai Boilesens klub. Foto: Jens Dresling

- Brøndby og jeg har ikke noget udestående. Jeg føler det samme for Brøndby, som jeg gjorde inden jeg tog afsted. Det er min klub i Danmark. Jeg følte, jeg havde brug for nye udfordringer, og det kunne jeg få i Ajax, hvor der er fantastiske faciliteter og fantastisk træning.

Sådan sagde en ung Nicolai Boilesen i 2010 i et interview med tipsbladet.dk, og da de ord forlod hans mund, havde han næppe forestillet sig, hvor mange gange han ville blive konfronteret med dem senere hen i livet.

Men citatet blev gravet frem, da Nicolai Boilesen i 2016 skiftede til FC København på en fri transfer fra AFC Ajax. Venstre backen spillede ungdomsfodbold i Brøndby IF, men de seneste par sæsoner har han altså været en profil hos de blå-gules største arvefjender.

Boilesen er blevet konfronteret med udtalelserne om Brøndby nogle gange, og han har efterhånden ikke meget andet end et skuldertræk til overs.

- Ja, internettet glemmer jo aldrig, og så blev den kørt frem. Det vil jeg heller ikke undskylde, for jeg har jo sagt det, men jeg var 18 år, og jeg var lige taget til Holland.

- Det er, hvad det er. Man bliver jo også klogere, og heldigvis for det. Jeg er ikke den samme person, da jeg var 18, som nu hvor jeg er blevet 27, og der er gået mange år, fra jeg sagde det, og til jeg så tog tilbage til Danmark. Så der sker meget i livet, man lærer hver dag, og så har jeg lært det, siger Boilesen i fredagens udgave af Tipsbladet.

Nicolai Boilesen og holdkammeraterne i FC København kan blive danske mestre søndag med en sejr over netop Brøndby IF.

Se også: Ståle: Brøndby kan blive største konkurrent igen

Se også: Stjernen skadet inden FCK-Brøndby

Norske  Kaare Ingebrigtsen er plan B i Brøndby. Foto: Vegard Wivestad Grøtt. Brøndby - 3. maj. 2019 - kl. 07:51 Her er Brøndbys plan B

217 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere