FCK'er: Katastrofe og kæmpe fiasko hvis FCM kikser

Det vil være en katastrofe for FC Midtjylland, hvis klubben ikke bliver dansk mester, mener FCK-angriberen Andreas Cornelius, der samtidigt udtaler, at der i øjeblikket ikke er en mesterskabsduel med FCM

Her ser panelet kritisk på Andreas Cornelius

FC København skal levere en stor præstation, hvis det skal lykkes klubben at indhente FC Midtjylland i den kommende forårssæson, men det er slet ikke sikkert, at der kommer til at være guldkamp på programmet for Superligaens aktuelle toer.

AaB's nedtur i aftes slukker det sidste håb om fremtidige ekstra pladser i Champios League (Foto: Claus Bonnerup) Superligaen Sidste håb slukket: Dansk fodbold rasler ned

Det mener FCK-angriberen Andreas Cornelius, der trods vinterpausens fokus på en potentiel guldduel, mener, at al presset er på FC Midtjylland.

- Der er ikke så meget tale om en duel. Hvis vi kommer tættere på, kan vi snakke om det, men lige nu er der ikke nogen duel. Det ligger til dem, og hvis de ikke bliver danske mestre, er det en katastrofe for dem. Det vil være en kæmpe fiasko, når man fører med otte point, så presset ligger på dem. Vi kan egentlig være i en komfortabel situation, som vi ikke har været i før, fordi vi kan være det hold, der jager. Vi har alt at vinde, siger Andreas Cornelius til tipsbladet.dk.

Daniel Wass får samme straf som Zlatan Ibrahimovic for sit røde kort (Foto: All Over Press) Fransk fodbold Wass svinsk som Zlatan - her er beviset

Han erkender dog, at FC København også er under pres efter, at klubben gik glip af det danske mesterskab i sidste sæson, men alligevel vurderer han, at FC Midtjylland er mest presset.

- Selvfølgelig skal vi bevise noget, men som situationen er nu, er det ikke os, der har noget at tabe. Vi har otte point op til FC Midtjylland, og hvis vi skal vinde, skal de også tabe, så det ligger i deres hænder, siger angriberen.

Daniel Agger i fokus blandt journalisterne. Foråret må vise, om Ekstra Bladets spådomme om både spiller og medier holder stik (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Superliga-start: 11 ting, der ALDRIG kommer til at ske

FC København åbner forårssæsonen med en hjemmekamp mod FC Vestsjælland søndag, mens FC Midtjyllands første opgør i foråret er mandag hjemme mod OB.

Se de tre bedste mål i Superligaen:

Her kan du høre hele vurderingen af FC København

0 kommentarer
Vis kommentarer