Annonce:
Annonce:

FCK'er om rygte: - Smigrende

Sotirios Papagiannopoulos sættes i forbindelse med Malmö FF, men FCK-spilleren er ikke meget for at spekulere om fremtiden.

Sotirios Papagiannopoulos sættes i forbindelse med Malmö FF. Foto: Jens Dresling
Sotirios Papagiannopoulos sættes i forbindelse med Malmö FF. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

FC Københavns midtstopper Sotirios Papagiannopoulos er mange gange blevet rygtet hjem til Sverige, mens han har været i FC København. Nu bliver han det igen.

Ifølge Expressen har Jon Dahl Tomasson og Malmö FF et godt øje til Sotirios Papagiannopoulos, der var en stor profil i Allsvenskan for Östersund, inden han tog turen til FC København i sommeren 2018.

Malmö FF råder i forvejen over stoppere som danske Lasse Nielsen og den tidligere Hobro-lejesvend Anel Ahmedhodzic, og nu skal der måske gøres plads til svensk-græske Papagiannopoulos.

FCK-spilleren har noteret sig skriverierne om Malmö FF.

Annonce:

- Rygterne er ikke noget, jeg kan udtale mig om. Lige nu er jeg i FC København, og jeg nyder at spille fodbold igen efter corona, siger Sotirios Papagiannopoulos til fotbolltransfers.com.

Han er glad for, hvis andre klubber finder ham interessant.

- Som fodboldspiller er karrieren ganske kort. Derfor må man aldrig lukke nogen døre. Jeg har intet problem med at blive i FC København eller i udlandet. Det er selvfølgelig smigrende med interesse, men jeg har kontrakt med FCK og fokuserer på nu og her, siger forsvarsspilleren.

29-årige Sotirios Papagiannopoulos har kontrakt med FC København frem til sommeren 2022. Han har været på banen i 21 Superliga-kampe i denne sæson - 16 af dem fra start.

Legender tilbage i AaB

Hjemve kostede 30 millioner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: