FCM afviser Malmö-bud

Malmö siger måske farvel til deres danske keeper Robin Olsen, og nu er jagten gået ind på en erstatning, hvor særligt Superligaens målmænd er i søgelyset

I Sverige har Malmö FF sagt farvel til deres danske målmand Robin Olsen, som er rygtet til græske PAOK i næste sæson. Derfor er klubben på den anden side af Øresund på jagt efter en ny mand i målet.

Her melder det svenske medie Fotbollskanalen, at FC Midtjyllands Johan Dahlin skulle stå øverst på deres ønskeliste i Malmö. Men det ønske kan de tilsyneladende godt glemme alt om, lyder det. FC Midtjylland har afvist tilbuddet fra det svenske.

I et interview med en kilde tæt på Malmö FF lyder det, at man særligt har udset Dahlin, fordi han har været i klubben før og kender til det hele. Byen og folkene. Derfor skal han ikke bruge tid på at tilpasse sig omgivelserne, men ville gå direkte ind på holdet.

26-årige Mikkel Andersen har spillet for en række engelske klubber. (Foto: Claus Bonnerup) FC Midtjylland FC Midtjylland henter keeper i England

Hvis Robin Olsen skifter, så skal Malmö også ud og finde en erstatning hurtigt, da de skal ud og spille europæisk.

Ifølge Fotbollskanalen, så er de næste to på svenskernes ønskeliste er Andreas Isaksson og den danske reserve på U21-landsholdet David Jensen, der til dagligt spiller i FC Nordsjælland.

1 kommentar
Vis kommentarer