FCM-anfører ked af Hareides beslutning

Jakob Poulsen er ked af, han ikke er udtaget til det danske landshold i denne omgang. FCM-træner Jess Thorup forstår ikke landstrænerens beslutning

Jakob Poulsen er skuffet over ikke at være udtaget til landsholdet i denne omgang. (Foto: Anita Graversen)
Jakob Poulsen er skuffet over ikke at være udtaget til landsholdet i denne omgang. (Foto: Anita Graversen)

HERNING (Ekstra Bladet): De tre point og den personlige indsats mod Hobro varmede lige en tand ekstra for Jakob Poulsen mandag aften.

For selv om den rutinerede midtbanespiller har fået 35 kampe i rødt og hvidt, så var han ikke blandt de udvalgte, da landstræner Åge Hareide udtog landsholdstruppen til kampene mod Island og Skotland, hvilket ærger FCM-spilleren.

- Jeg er rigtig ked af, jeg ikke er udtaget. Men dermed ikke sagt, jeg ikke forstår landstrænerens valg. Jeg har måske ikke helt præsteret, lige FCM ikke har gjort det, her i foråret, så derfor kan det være, landstræneren har ville prøve noget nyt, siger Jakob Poulsen.

Se også: FCM-anfører: Én kamp er ikke et vendepunkt

Selv om den midtjyske midtbanespiller ikke er med i de kommende landskampe, der spilles senere på måneden, så håber Jakob Poulsen, han igen er at finde i landsholdstruppen, når det for alvor går løs igen efter sommer i landsholdsregi.

- Jeg håber da ikke, min tid på landsholdet er slut. Jeg står til rådighed, hvis der skulle være brug for mig. Jeg har i hvert fald ikke meldt afbud ligesom Bendtner, siger Jakob Poulsen og fortsætter:

- Jeg synes, min formkurve er fremadgående, og jeg mener også, jeg har noget at byde ind med. Men det er Åge, der udtager landsholdet, og jeg kan ikke stå her og tale, til jeg kommer på holdet igen. Jeg skal fortsætte med at præstere på banen, og så kan det være, han ser min vej.

Se Ureñas vidunderkasse i klippet herunder:

Jakob Poulsen chef, Jess Thorup, er enig i, at midtbanemanden formkurve går op ad. Han forstår ikke, hvorfor der ikke er blevet plads til FC Midtjylland-spilleren i landsholdstruppen.

- Det er Åges afgørelse, og han har været på stadion et par gange for at se os spille. Jeg ser det nok med farvede briller, men jeg synes godt, der kunne have været plads på landsholdet til Jakob, der bare er blevet bedre og bedre i foråret. Men Åge ser det anderleden end jeg, siger Jess Thorup.

35 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere