Annonce:
Annonce:

FCM-angriber slog transferrekord: Farmand håbede på Superligaen

Alexander Sørloth blev i aftes solgt for en rekordsum fra FC Midtjylland til engelske Crystal Palace. Angriberens far er stolt, men han havde også håbet på, at sønnen havde færdiggjort sæsonen i Danmark

Se Ekstra Bladets gennemgang af dette transfervindue, hvor der blandt andet blev talt om de største handler
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Der er ikke noget at sige til, hvis de fleste Superliga-fans måbede, da en af de største handler i aftes kom på plads på transfervinduets sidste dag.

Her lykkedes det nemlig FC Midtjylland at sælge deres angrebsprofil Alexander Sørloth for ikke mindre end 75 millioner kroner - og det er historisk i Superliga-sammenhæng

Og ikke nok med det. Transferen kan faktisk ende med at indbringe midtjyderne i omegnen af 135 millioner kroner, hvis nordmanden for alvor slår igennem i Premier League.

Noget af en vanvittig udvikling i nordmandens karriere, der otte måneder siden spillede i hollandske Groningen uden den helt store succes.

Det erkender spillerens far da også blankt.

Annonce:

- Det er jo lidt uvirkeligt det hele. Det er gået så hurtigt. Jeg har set en fin udvikling hos Alexander, fra Groningen til FC Midtjylland, men at det skulle gå så hurtigt - det er næsten mærkeligt, siger faren Gøran Sørloth til norske VG.

Sørloth senior, der selv er tidligere fodboldspiller, er naturligvis stolt over sønnens store transfer, men han indrømmer også, at han havde håbet på, at angriberen var blevet i Superligaen i noget tid endnu.

- Ja, jeg håbede faktisk, at han ville blive i Midtjylland sæsonen ud, fordi de har succes og gør det så godt. Men denne mulighed for at tage et skridt opad og udvikle sig i verdens hårdeste liga er fantastisk for ham, siger farmand Sørholt.

Alexander Sørloth kom til FC Midtjylland i sommer, og i efterårssæsonen nåede han at score 10 mål og levere otte assist i 19 Superliga-kampe.

I ekstase efter rekord-salg: 'En historisk bedrift'

Her er Midtjyllands afløser for Sørloth

Sørloths megatransfer på plads - og prisen er vild!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: