FCM-boss dropper Glens ordkrig

Glen Riddersholm var ude med riven over for især Rasmus Ankersen, som han mener kun stikker snuden frem, når det går godt. Ordkrigen går bestyrelsesformanden ikke med på

Rasmus Ankersen vil ikke lege med i Glen Riddersholms ordkrig (Foto: Anders Brohus)
Rasmus Ankersen vil ikke lege med i Glen Riddersholms ordkrig (Foto: Anders Brohus)

Sidste sæsons guldtræner i Glen Riddersholm var søndag aften tilbage på det stadion, hvor det hele tog fart, og hvor FC Midtjylland med Riddersholm i spidsen vandt klubbens første og indtil videre eneste titel i form af Superligaen.Søndag var det i spidsen for AGF, at Riddersholm gæstede MCH Arena, og han kunne glæde sig over, som han har gjort så mange gange før, at det ikke blev til et nederlag i Herning.

Efterfølgende var det en særdeles skarp Glen Riddersholm, der blev spurgt ind til både forhold til Claus Steinlein og Rasmus Ankersen - begge personer, han ikke er på talefod med - og sidstnævnte fik lidt af en verbal lussing:

- Jamen ham har jeg ikke set i lang tid. Jeg tror kun, at han stikker næsen frem, når det går godt, sagde Glen Riddersholm til Onside.

FC Midtjylland Iskold luft mellem Glen og FCM-ledelsen

Den kommentar kunne meget vel have startet et ny ordkrig, som man så det i efteråret, hvor Rasmus Ankersen skød med skarpt mod Glen Riddersholm i et stort interview med Politiken. Denne gang bliver der dog ikke nogen ordkrig, for bolden bliver ikke slået tilbage fra Rasmus Ankersens side.

- Du kan citere mig for, at jeg ikke ser nogen grund til at kommentere på det, siger Rasmus Ankersen til tipsbladet.dk.

Hvad han dog godt vil kommentere lidt nærmere, er det faktum, at FC Midtjylland efter en spille- og pointmæssig svær periode på det seneste har set stærke ud, har vundet fodboldkampe og har spillet godt. Måske lige på nær kampen mod AGF, hvor spillet ikke sad.

-Vi har forsøgt at bygge et ny lag på vores fundament ved at blive bedre på bolden og til at skabe chancer i åbent spil. Når man gør det, skal man nogle gange gå et skridt tilbage, før man kan gå to skridt frem, og overordnet set synes jeg, at vi i de seneste kampe har set, at det arbejde er begyndt at bære frugt.

-De to hjemmekampe med Brøndby og OB var tæt på magtdemonstrationer, og sammen med udekampene mod AaB og Randers i efteråret er det vel nogle af de bedste spillemæssige præstationer, FCM har leveret gennem de sidste par år. Den udvikling fortjener trænerne kredit for, for det er ikke altid let at forandre ting i en organisation, der ser sig selv som succesfuld, siger han.

FC Midtjyllands næste opgave er på onsdag, hvor klubben spiller ude mod Hobro IK.

Glen Riddersholm og Rasmus Ankersen da de stadig var gode venner (Foto: Lars Poulsen)
Glen Riddersholm og Rasmus Ankersen da de stadig var gode venner (Foto: Lars Poulsen)

Glen Riddesrholm er persona non grata flere steder i sin tidligere klub (Foto: Jens Dresling) FC Midtjylland Fra bondeklub til storklub: Derfor er FCM i krig med Guld-Glen

Glen Riddersholm har bevist, at han ved, hvordan man vinder. (Foto: Lars Poulsen) FC København Guld-Glen driller FCK: Hvor er vinderkulturen?

Jess Thorup er knap så excentrisk som sin forgænger Glen Riddersholm. Kan han alligevel følge op på Riddersholms guldbedrift? (Foto: Lars Poulsen) Sport Superliga-start: Sådan står FC Midtjylland

Glen Riddersholm brugte ferien i Tyrkiet til at gennemtænke fremtiden (Foto: Lars Poulsen) Sport Derfor sprængte Glen bomben: Kunne ikke løgnen mere

3 kommentarer
Vis kommentarer