FCM fester for en million - men det koster det ikke...

Ulvene er klar til en ordentlig hede-bølge mandag aften, hvis FCM napper guldet i slutspurten

Selvfølgelig skal det midt- og vestjyske folk ikke spises af med akustiske ulvehyl fra stepperne omkring Herning, hvis FC Midtjylland-spillerne mandag aften står med pokalen i næverne og guldmedaljer ringende om de hærdede halse.

Meeen… Man er vel ikke genetisk nedarvede uldhandlere og privilegerede krejlere for ingenting, så midtjyderne opererer selvfølgelig med såvel en plan A som en plan B. Gratis – eller bare billigt!

Brøndby har allerede vundet pokaltitlen, men nu jagter man selvfølgelig The Double. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Sport og Spil Satsede på guld: Så meget brugte Brøndby forgæves på mesterskabslir

- Nu tænker jeg jo stadig, at procenterne vel er i Brøndbys favør i det kapløb, men det er da klart, at vi forbereder noget i givet fald. Vinder vi guld, skal vi have en fantastisk fest, siger FCM’s kommercielle direktør Jacob Jørgensen.

Ekstra Bladet har en idé: I stiller en Hanomag foran Brøndby Stadion, og når de så har vundet sølv, kan I købe al deres gøgl til halv pris!

- Det er faktisk ikke så tosset tænkt, men vi har en endnu bedre plan. Vi er jo så heldige, at der lige har været VM i ishockey inde i Messecenter Herning, og da vi både hylder og har et godt naboskab med dem, har vi aftalt, at de lader den enorme fanzone blive stående til og med mandag, siger Jacob Jørgensen.

Det vil sige, at FCM’s fans kan boltre sig på et enormt areal, hvor der er plads til 3000 indendørs og yderligere et par tusinde ude under fri himmel. Der skulle være barer nok, og hvis en fanzone kan tæmme tørstige ishockey-fans, kan den sikkert også servicere jublende fodboldtilskuere.

Der var pænt gang i den, da FC Midtjylland i 2015 vandt guldet og blev hyldet. Det vil ske igen, hvis såfremt i fald... Foto: Lars Poulsen
Der var pænt gang i den, da FC Midtjylland i 2015 vandt guldet og blev hyldet. Det vil ske igen, hvis såfremt i fald... Foto: Lars Poulsen

- Georg Sørensen synes også, det er en god idé, og som de siger: Det gør jo ingen forskel, om vi piller alt ned nu eller venter til mandag. Det koster det samme, siger Jacob Jørgensen.

Jeg vidste, der var en krejler-dribling inde over…

- Selvfølgelig. Aftalen er ganske enkelt, at hvis vi får brug for det, betaler vi en sum, hvis ikke er det gratis. Vi kommer ikke til at bruge en million på det, men vi står med en fantastisk mulighed, og jeg kan love alle, at vi nok skal lave en fantastisk fest, det er en million værd, siger Jacob Jørgensen og tilføjer:

- Det er det, vi forbinder med jysk købmandsskab.

Under alle omstændigheder rundes sæsonen efter engelsk forbillede – qua ejerskabet – af med et awardshow, hvor årets mål og årets hvad-som-helst bliver kåret.

- Det var sjovt, da vi vandt sølv og vildt fedt, da vi blev nummer fire sidste år, så det bliver alt andet end kedeligt, uanset hvordan det går. Men naturligvis uforglemmeligt, hvis vi står med guldet, siger Jacob Jørgensen om showet, der pumpes i gang af Thomas Skov, der giver den som vært – og DJ, hvis ulvehylene også kommer til at gjalde i og uden for Messecentret sådan hen omkring kl. 20 anden pinsedag.

FC Midtjylland Thorup lægger sig fladt ned: Han er et monster!

AC Horsens Hemmeligheden bag FCM og Horsens: Han kan afgøre Superliga-guldet

Brøndby FCM raser efter Zornigers angreb: 'Det klæder ham ikke'

Rasmus Ankersen kan i en ung alder af 34 blandt andet skrive sportsdirektør i engelske Brentford på CV'et. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil FCM-bagmanden: Jorden er flad

11 kommentarer
Vis kommentarer