Annonce:
Annonce:

FCM-komet kan blive rekordsalg

Et godt forår og stærkt U21 EM kan presse prisen på Pione Sisto skyhøjt op

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

De er berygtede for deres købmandsskab på Heden.

FCM har altid været dygtige til at sælge spillere med stor fortjeneste. Winston Reid solgt i 2010 til West Ham er stadig det største salg i klubbens historie.

FCM-boss: Stor konkurrence om pladserne

Premier League-klubben betalte knap 33 millioner kroner for midterforsvareren, der til sommer kan ryge enten til Tottenham eller Arsenal på en fri transfer.

Alt tyder på, at Pione Sisto overgår det salg muligvis allerede til sommer. Men hvor højt prisen lander, afhænger af Sistos personlige forår og ikke mindst hvis han spiller et flot U21 EM i juni med Danmark.

Til U21 EM-slutrunden i Prag vil samtlige af Europas storklubber, scouts og agenter være tilstede, og imponerer Sisto her, så vil prisen nå skyerne.

Brøndby'er 'pisseirriteret' over nyindkøb

Annonce:

 Det bliver givetvis umuligt at nå Andreas Cornelius’ monstersalg på 75 millioner kroner til Cardiff, men prisen kan ifølge oplysningerne havne et sted mellem 45-50 millioner kroner.
 
Det er også værd at tage med, at FC Midtjylland med den britiske milliardær Matthew Benham i ryggen har råd til at sige nej til store bud.

Især hvis klubben vinder mesterskabet og vil bruge Pione Sisto til Champions League-kvalifikationen. Derudover afhænger også en del af, hvordan han præsterer på U21 landsholdet, og om der kommer debut på A-landsholdet i foråret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: