FCM-profil chokeret over ’FIFA 17’: Han burde være bedst

Rangeringerne over Superligaens bedste spillere i det kommende ’FIFA 17’ er blevet offentliggjorte, og det har skabt stor debat på sociale medier, at Thomas Delaney ikke er bedst. En af spillets bedste, Kian Hansen er ikke enig i sin egen placering 

FC Midtjyllands Kian Hansen har fået den næsthøjeste rating af alle Superliga-spillere i det kommende 'FIFA 17' til PlayStation og Xbox. Han mener, en anden stjerne burde ligge højere. Foto: Lars Poulsen.
FC Midtjyllands Kian Hansen har fået den næsthøjeste rating af alle Superliga-spillere i det kommende 'FIFA 17' til PlayStation og Xbox. Han mener, en anden stjerne burde ligge højere. Foto: Lars Poulsen.
Følg Superligaen

Torsdag den 29. september bliver forskud på juleaften for alle dem med en PlayStation 4 eller en Xbox hjemme på drengeværelset eller i dagligstuen. For det er nemlig dagen, hvor det nye og længe ventede ’FIFA 17’ udkommer til de populære spillekonsoller.

Allerede nu har folkene bag ’FIFA 17’, EA SPORTS, offentliggjort hvem der har fået de bedste ratings, altså, hvilke spillere der vurderes til at være bedst i spillet. De ratings har skabt stor diskussion og undren på sociale mere. Mange mener, at det er helt ude i hampen, at FC Københavns anfører, Thomas Delaney, med en rating på 74 ud af 99 ikke er Superligaens bedste spiller, men at det derimod er hans nye holdkammerat Jores Okore med sin rating på 77 i spillet.

En af Delaneys støtter kommer måske noget overraskende fra en af konkurrenterne i Superligaen. FC Midtjyllands Kian Hansen. Midterforsvareren har selv Superligaens næsthøjeste rating på 75. Og den er han for så vidt glad for.

- Det er fedt. Det er da også meget sjovt, at man pludselig bliver ratet som en af de bedste i Superligaen. Men jeg synes, det er mærkeligt, at jeg ligger over sådan en som Thomas Delaney. Han er jo med afstand Superligaens bedste spiller, så han burde ligge nummer ét, siger Kian Hansen til Ekstra Bladet.

Vil drille Poulsen
Hansen afslører dog, at han ikke har spillet de populære ’FIFA’-spil i flere år. Men stopperen siger samtidig, at tiden måske er inde til at genoptage den form for fodboldkarriere væk fra banen, nu hvor han bliver værdsat så højt i spillet. Kian Hansen fryder sig desuden over at være tre point bedre end en af sine egne. Midtjyllands anfører.

- Det er altid dejligt at ligge over sådan en som Jakob Poulsen. Ham har altid et eller andet internt kørende med, når der er tests og konkurrencer på holdet. Poulsens eneste formål er altid at vinde over mig. Så napper jeg jo bare ham i ’FIFA 17’, siger Kian Hansen, der har planer om at stikke lidt til Poulsen i dén interne konkurrence.

Hansen bakkes op af den danske, professionelle 'FIFA'-spiller Lars 'PrimeTurbo' Korreborg.

- Jeg fatter ikke, hvorfor Delaney kun har 74 - han burde have 78 eller 79. Især med tanke på, at Okore har 77. Og jeg er altså hverken FCK- eller Brøndby-fan. Han burde som minimum være guldspiller (spiller med 75 eller mere i rating, red.)!, siger Korreborg til Ekstra Bladet.

Kian Hansens ratings i de forskellige kategorier en ’FIFA’-spiller bedømmes inden for lyder som følger: 75 i hurtighed, 60 i driblinger, 43 i skud, 75 i defensiv, 66 i afleveringer og 75 i fysik. 

Burde ligge højere
Men det er ikke alle bedømmelserne, Midtjylland-spilleren er lige enig i.

- Min hurtighed passer nok meget godt. Det fysiske ved jeg sgu ikke rigtig. Det kan godt være, den også er god nok. Men på afleveringer burde jeg ligge lidt højere. Til gengæld er jeg stolt over, at de rater mine driblinger så højt, for der er plads til forbedringer, siger Kian Hansen og griner.

Kian Hansen har ingen planer om at anskaffe sig en PlayStation 4 eller Xbox for at spille ’FIFA 17’, men det betyder langt fra, at han har opgivet at spille.

- Så tror jeg, at jeg tager over til en af de unge drenge. Jeg ved, at Rasmus Nissen spiller meget. Mon ikke også Mikkel Duelund har sådan en. Mange af 97’erne spiller det. Jeg har hørt de unge glæder sig meget til, at spillet udkommer, for de spiller allerede demoen, siger Hansen.

Se Kian Hansens spidskompetence, det lange indkast, før til mål:

Det sagde Bendtner for ti år siden: Interviewet han (ikke) fortryder

Se klippet, der har gjort FCM-træner tosset på spiller

Hospitals-direktør om hooligans: De begyndte at banke løs på ham

Drama: Groggy keeper sendt til tælling

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.