FCM-profil: Forventer bedre bane i stor klub som Brøndby

FCM-angriber Martin Pusic mener ikke, en klub som Brøndby fortjener så dårlig en bane, som præsenteres på Brøndby Stadion i foråret

Banen på Brøndby Stadion har været meget kritiseret. (Foto: Lars Poulsen)
Banen på Brøndby Stadion har været meget kritiseret. (Foto: Lars Poulsen)

Måske skal han ikke brokke sig for meget, for den østrigsk/kroatisk-angriber Martin Pusic fra FC Midtjylland kom søndag på tavlen, da FCM fik 1-1 ud af opgøret mod Brøndby. Den 27-årige angriber scorede til 1-0 efter et hjørnespark - hans første mål for klubben - men det holdt ikke, da Ferhan Hasani udlignede mod slutfasen af opgøret.

Se også: Silkeborg-spiller håner Brøndbys bane

Martin Pusic leverede en pæn indsats, hvor han ud over scoringen bød ind med god fight og et fint løbepensum. Spillet var dog umuligt at bedømme, for banen i Brøndby var og er så ringe, at pasningsspillet for begge hold havde svært ved at fungere. Og Martin Pusic mener, det er ægerligt, at der i en klub som Brøndby ikke er et bedre græstæppe.

Se også: Derfor tav Brøndby-spillerne om dommer

- Banen var dårligere, end hvad fans kunne se i tv. Det var slet ikke til at spille fodbold på.Jeg har før prøvet at spille på dårlige baner, men jeg forventede, at en stor klub som Brøndby ville have en god bane. Det er en af de dårligste baner, jeg nogen sinde har spillet på. Du kunne se, at selv gode spillere havde det svært med banen, og for at vise kvaliteten skal man have en ordentlig bane at spille på, siger Martin Pusic til tipsbladet.dk.

- Det var bare svært at vise noget, og det handlede ikke om kvalitet, men om styrke. Jeg gjorde mit bedste for at hjælpe holdet med at få point, og selv om vi kun fik et, var det fint, for vi øgede forspringet, siger han videre.

Se også: Dommen afsagt: Sådan straffes Brøndby-træner

Angriberen - der fører topscorerlisten i Superligaen med 12 scoringer - er selv glad for, at han nu har fået hul på bylden i FCM-trøjen.

- Det var dejligt. Jeg har arbejdet hårdt for holdet, og jeg har hele tiden haft fokus på at score. Det var både et vigtigt mål for mig og for holdet, og jeg ved, det kræver gode medspillere for at komme frem til chancerne, siger han.

Martin Pusic kostede FC Midtjylland 7,5 millioner kroner at købe fri af Esbjerg fB.

16 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere