FCM-profil rejser til storklub

Erik Sviatchenko er rejst til Skotland for at gøre de sidste ting klar med Celtic

Erik Sviatchenko er rejst til Skotland for at forhandle den personlige aftale på plads med Celtic (Foto: Claus Bonnerup)
Erik Sviatchenko er rejst til Skotland for at forhandle den personlige aftale på plads med Celtic (Foto: Claus Bonnerup)

- Jeg tror at tiden er inde til, at jeg skal ud og prøve mig af. De konkurrenter jeg har (på landsholdet red.), de spiller allesammen i udlandet. Jeg gør mit i Superligaen, men nogle gange skal der bedre matchning til, sådan sagde Erik Sviatchenko midt i december til Ekstra Bladet.

Og nu ser det ud til, at Sviatchenko får sit ønske om et skifte væk fra FC Midtjylland opfyldt.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Sviatchenko rejst til Skotland for at forhandle de personlige betingelser på plads med den skotske storklub Celtic.

Den danske midterforsvarer skulle lige nu befinde sig i det skotske, og falder det hele på plads, så er han tabt for den danske Superliga.

Se også: Spaniere lurer på Pione Sisto

Sådan startede Wolfsburgeventyret - og nu ser det ud til at slutte (Foto: Polfoto) New Articles Spileksperten: Her spiller Bendtner efter vinter-transfervinduet

Tidligere på vinteren har Sviatchenko været kædet sammen med flere klubber. Her har Celtic også været nævnt, ligesom Sunderland, Norwich, Hamburger SV og Stuttgart har været det.

Så sent som i sommer var Sviatchenko også på vej til udlandet. Dengang var Norwich kraftigt i spil, men ulvene holdt på Sviatchenko et halvt år mere.

Tidligere har Sviatchenko også været så godt som klar for FC København, men dengang stillede klubben sig i vejen i sidste øjeblik.

Falder skiftet til Celtic helt på plads, så blev Europa League-kampen i december mod Club Brugge Sviatchenkos sidste for FC Midtjylland, og det åbnede han allerede op for efter kampen dengang.

- Hypotetisk set kan det godt være, i og med at der kommer et transfervindue lige om lidt. Der er noget, der hedder momentum, det har været et fint efterår for mig, og så skal man også skydes af, men det er ikke kun op til mig, sagde Erik Sviatchenko til Ekstra Bladet dengang.

Ifølge BBC skulle prisen på Sviatchenko ligge omkring 15 millioner kroner.

Se også: Transfervinduet åbner: Tre danske profiler kan tvinges væk

Erik Sviatchenko scorede på landsholdet mod Frankrig i oktober (Foto: Lars Poulsen)
Erik Sviatchenko scorede på landsholdet mod Frankrig i oktober (Foto: Lars Poulsen)

Her udligner Sviatchenko mod rivalerne:

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen