FCM stjal sejren i Randers

Jakob Poulsens frispark i slutfasen afgjorde en seværdig topkamp

Jakob Poulsen blev matchvinder - direkte på frispark sent i kampen. (Foto: Ernst van Norde)
Jakob Poulsen blev matchvinder - direkte på frispark sent i kampen. (Foto: Ernst van Norde)

FC Midtjylland rejste sig fra randen af knockout og hentede en vital sejr i Randers FC, da Jakob Poulsen bare to minutter før tid listede et frispark i nettet til 2-1.

Vigtigheden af sejren kan ikke overvurderes i kampen for klubbens første mesterskab, hvor ulvene dermed har 12 points forspring på førstepladsen inden rundens øvrige kampe spilles.

Og dermed vendte FC Midtjylland for anden gang i sæsonen en kamp mod Randers FC totalt på hovedet.

Kursen mod sejren blev sikret efter et stærkt comeback mod slutningen af første halvleg, hvor anfører Kristian Bak headede et hjørnespark fra Jesper Lauridsen ind i overtiden til 1-1.

Og dermed var det for Gud ved hvilken gang to dødbolde, der gjorde udslaget for de glubske ulve.

Randers FC fik en drømmestart på kampen, da Erik Sviatchenko mistimede et indgreb midt på egen banehavldel. Det gav pivfarlige Mikael Ishak frit løb frem mod Johan Dahlin og chancen blev omsat efter fortjeneste.

1-0: Ishak løber fra Sviatchenko

Hjemmeholdet kom ind til kampen med to 1-2 nederlag i træk mod Silkeborg og AaB. Og Randers FC-spillerne virkede mærkede af resultaterne frem til føringen. Men med Ishaks mål, så voksede holdet betragteligt fra minut til minut.

Viktor Lundberg kunne have fået straffespark, da han blev bokset i hovedet af Johan Dahlin. Mikael Ishak brændte nok en friløber, og det krævede en fantomredning fra Johan Dahlin, da centerforsvareren Mads Fenger fyrede af fra distancen midt i første halvleg.

1-1: FCM scorer igen på dødbold

Det lignede en kamp, hvor Randers FC’s andet mål lå i luften. Men så begyndte især Mads Agesen i kronjydernes centerforsvar at sløse lidt.

Og ulvene fik et par unødvendige hjørnespark.

Det gav FC Midtjylland en bagdør ind i kampen og selv om Randers FC også i lange perioder af anden halvleg til fulde matchede FC Midtjylland og trykkede dem hårdt i et brag af en topkamp, så endte marginalerne til sidst med at tippe den anden vej.

 1-2: Her sikrer Poulsen sejren til FCM

101 kommentarer
Vis kommentarer