Annonce:
Annonce:

FCM stoppet af Hobro - men langt foran FCK

FC Midtjylland havde chancerne, men formåede ikke at udnytte FCKs kollaps søndag i Randers

Petter Andersson og Martin Thomsen i infight (Foto: Mathias Svold)
Petter Andersson og Martin Thomsen i infight (Foto: Mathias Svold)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

FCK-manager Ståle Solbakken konstaterede efter 0-3 nederlaget i Randers søndag aften, at FCK reelt ikke har været i nærheden af at bringe spænding ind i guldkampen i kapløbet med FCM.

Men de stærke midtjyder glippede dog muligheden for at komme hele 14 point foran FCK ved blot at få 0-0 i Hobro. Med den afstand ville man nærmest begynde at kunne skimte matchboldene ude i horisonten.

Nu er der i stedet 12 point op med 21 point tilbage at spille om, og det bør heller ikke få FCM til at bekymre sig over, at de ikke fik fuldt hus med hjem fra Hobro.

Engelsk ejer udvider i FC Midtjylland

De to tidligere opgør i sæsonen mellem mandskaberne er ellers endt med sikre FCM-sejre på henholdsvis 5-1 og 3-0, men mandag aften kunne topholdet trods mange chancer ikke knække formstærke Hobro.

Annonce:

Faktisk var det forårets to bedste mandskaber pointmæssigt, der delte i en målløs jævn kamp.

Den største bekymring for FCM bør være, hvorvidt den skade anfører Kristian Bak lod sig udskifte med efter 19 minutter, holder ham ude i længere tid. Hobros Mikkel Beckmann kom sent i en tackling, som ramte Kristian Bak skidt.

Den første melding fra FCM-lejren lød dog på, at det umiddelbart ikke var en slem skade.

TV: Her bliver FCM-anfører Kristian Bak skadet efter tackling fra Mikkel Beckmann

TV: Svinsk tackling sender FCM-anfører ud

Det var primært i anden halvleg, at FC Midtjylland viste sig som et tophold, men for en sjælden gang var Superliga-topscorer Martin Pusic uskarp foran mål, ligesom flere andre FCM’ere brændte større tilbud i anden halvdel af kampen.

Annonce:

For Hobro er det uafgjorte resultat mod de sandsynligvis kommende mestre endnu en blåstempling af deres fremragende sæson. Hobro levede atter på de dyder, der blandt andet sikrede dem udesejr i Brøndby sidste runde, og fysisk blev FCM i hvert fald matchet.

'Hold kæft en røvsyg Superliga'

Også på dødbolde, som FCM har været notorisk stærke på i sæsonen, var Hobro klar på opgaven og fik neutraliseret faremomenterne.

I næste runde skal Hobro på en svær opgave ude mod AaB, og FCM møder i en lige så svær kamp bronzebejlerne fra Randers på hjemmebane.

Burde Beckmann være smidt ud for denne svinestreg?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: