FCM tæt på kæmpe scoop

Den svenske landsholdsspiller Oscar Hiljemark meldes tæt på et skifte fra Serie A til Superligaen

Her er transfervinduets hotteste transferemne ifølge Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen. Producer: Lasse Brøndal

FC Midtjylland satser stenhårdt på at forstærke sig i mesterskabskampen, og klubben har derfor genoptaget sin flirt med den svenske landsholdsspiller Oscar Hiljemark.

Den 27-årige midtbanespiller var allerede i sommer et varmt navn i FC Midtjylland, hvor svenskeren var forbi Herning til forhandlinger om en overgang.

Oscar Hiljemark, som spillede VM i 2018, er brandvarm i FC Midtjylland. Foto: Lukasz Laskowski/MB Media/Getty Images
Oscar Hiljemark, som spillede VM i 2018, er brandvarm i FC Midtjylland. Foto: Lukasz Laskowski/MB Media/Getty Images
 

Dengang valgte svenskeren at tage springet til Rusland, hvor Dinamo Moskva lokkede med en lejeaftale. I stedet valgte ulvene at kaste kærligheden på Emiliano Marcondes.

Opholdet i Moskva har ikke været nogen succes for Oscar Hiljemark, der blot har fået fire kampe som indskifter. Det har FC Midtjylland spottet, og de har efter nytår genoptaget flirten med den svenske midtbanespiller.

Oskar Hiljemark er udviklet af Elfsborg, men rykkede allerede som 20-årig til PSV Eindhoven, hvorfra han rykkede videre til Palermo i Italen. Han er i dag tilknyttet den italienske Serie A-klub Genoa, men han har de senere sæsoner været ude på flere lejeophold.

Kontrakten med Genoa udløber til sommer og meget tyder på, at hans næste permanente destination bliver Superligaen.

Ekstra Bladet har sammen med svenske Aftonbladet undersøgt den spændende flirt med den svenske landsholdsspiller, og det forlyder, at ulvene gennem den seneste periode er kommet tættere og tættere på at lukke en handel.

I vinterens løb har ulvene satset stort med aftaler med U21-landsholdets Anders Dreyer og den tidligere landsholdsspiller Lasse Vibe. Lykkes det omsider at lande Oscar Hiljemark har ulvene for alvor adresseret de offensive svagheder, som viste sig i løbet af efteråret.

Trods utallige henvendelser har FC Midtjylland ikke reageret.

Alexander Sørloth er efter søndagens hattrick oppe på 15 mål for Trabzonspor. Foto: Ernst van Norde Intl. fodbold Superligaens dyreste scorer hattrick Lasse Vibe er vendt hjem til Superligaen. Han var aldrig i tvivl om, at karrieren skulle fortsætte i Herning/Ikast. Foto: Anita Graversen Sport og Spil - Kald mig bare dumt svin: AGF var på ingen måde aktuel

Alexander Sørloth er efter søndagens hattrick oppe på 15 mål for Trabzonspor. Foto: Ernst van Norde Intl. fodbold Superligaens dyreste scorer hattrick

Esbjerg Snupper spiller hos Superligaens tophold

Pione Sisto i kamp for Celta mod Barcelona. Foto: JOAN VALLS/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Stjernen om Sisto: - Han havde dårlige vaner

Anders Dreyer vil igen bevise sig over for fodbolddanmark i FC Midtjylland. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Kasseret i Premier League: Har alt at bevise

 

54 kommentarer
Vis kommentarer