FCM-træner: Gummiben? Nej da!

Ulvenes træner mente, at det sene comeback var et udtryk for stor moral

Glen Riddersholm var både skuffet og lettet over resultatet i dagens kamp, men mente ikke, det var udtryk for gummiben hos Ulvene. (Foto: Ernst Van Norde)
Glen Riddersholm var både skuffet og lettet over resultatet i dagens kamp, men mente ikke, det var udtryk for gummiben hos Ulvene. (Foto: Ernst Van Norde)

Udtrykket gummiben har klistret til FC Midtjylland siden nedturen sidste forår.

Og da ulvene her til aften smed en 2-0 føring væk i et surrealistisk kollaps i Esbjerg, så dukkede ordet atter op, da FCM-træner Glen Riddersholm efter kampen skulle forklare, hvad der egentlig skete på Blue Water Arena.

Se også: Hattrick-Pusic blev FCM's frelser

- Gummiben... nej da!, affærdigede den hurtigt snakkende cheftræner kontant snakken med.

- Jeg synes i stedet, vi viser højt niveau rent taktisk og stor moral, når vi til sidst lykkes med at få et point med herfra, men jeg er da forbistret over, at vi ikke får de tre point, som vi spiller til i 83 minutter.

- Jeg kan ikke se, at vi falder sammen i den her kamp. For så havde vi tabt den her. For en sæson eller to siden, der havde vi jo tabt sådan en kamp som denne med 4-2 eller 5-2. Der havde vi angrebet med hovedet under armen og åbnet op for ekstra scoringer. Det sker ikke i dag, sagde Glen Riddersholm

- Der sker nogle ting i løbet af de syv minutter, hvor der ryger tre mål, men det kan da ikke kaldes gummiben, når vi får rejst os og rent taktisk vender kampen igen og får udlignet og dermed får et resultat, som vi i 83 minutter fuldt ud fortjener, mente Glen Riddersholm.

Se også: FCM's landsholdskomet: Udlandet frem for FC København

En mesterlig jongleren med de faktiske omstændigheder. For naturligvis var det relevant at bringe de famøse gummiben på bane, efter FC Midtjylland på syv surrealistiske minutter så en 2-0 føring forvandlet til 2-3.

Men FC Midtjylland-trænerens pointe var såmænd ikke helt i skoven. For selv om ulvene spillede uden den offensive maestro Petter Andersson og anfører og indpisker Kristian Bak, så var midtjyderne massivt dominerende på Blue Water Arena i den time, der gik indtil Esbjergs første mål.

- Jeg kommer ikke til at bruge tid på de mål i efterbearbejdningen af kampen, for jeg ser ikke nogle hold-taktiske fejl. Der hvor jeg har behov for at kigge noget efter, er de muligheder, vi har, for at lukke kampen til 3-0, hvor vi simpelthen ikke tager de rigtige beslutninger, selv i angreb hvor vi er fire mod to, sukkede Glen Riddersholm, der forståeligt nok havde store roser til tre-måls helten Martin Pusic.

Se også: FC Midtjylland går Brøndbys krav i møde

- Jeg kan kun rose Martin Pusic i dag. Det er fantastisk at gå ind og præstere sådan på sin gamle hjemmebane, hvor han kommer under stort pres fra sine gamle fans. Når Pusic kan levere sådan under pres, så beviser han bare, at han er gjort af det stof, som store spillere kommer af, sagde Glen Riddersholm.

   

19 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere