FCN og FCK: Fifa har frikendt os for brug af mindreårige

I en fælleserklæring slår FCK og FCN fast, at Fifa har frikendt dem for ulovlig brug af mindreårige spillere

Foto: Linda Johansen
Foto: Linda Johansen

Tilbage i april skrev Jyllands-Posten, at Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) havde indledt en undersøgelse af både FC København og FC Nordsjælland for brud på reglerne om brug af mindreårige, udenlandske spillere.

Men ifølge en fælleserklæring fra de to klubber, som kan læses på deres respektive hjemmesider, har Fifa slået fast, at klubberne intet ulovligt har foretaget sig.

- Nu har både FC København og FC Nordsjælland, som forventet, modtaget skriftlig bekræftelse fra Fifa, hvor det klart fastslås, at der ikke er fundet nogen som helst forhold i de to klubber, der giver grundlag for hverken en videregående undersøgelse, en sag eller en straf, står der i erklæringen.

Ifølge Jyllands-Postens artikler i april var der mistanke om urent trav i forbindelse med FCK's tilknytning af Aboubakar Keita og FCN's ditto af Jonathan Amon.

Begge blev hentet til Danmark, da de var under 18 år, men altså ganske lovligt. Begge fik efterfølgende kontrakt med de respektive klubber og er fortsat tilknyttet.

Se også: Klubdirektør forlader Juventus med gyldent håndtryk

Se også: Italiensk VM-helt skal i fængsel

Ebbe Sand er vendt hjem til Brøndby IF. Foto: Henning Hjorth Brøndby - 1. nov. 2018 - kl. 06:17 Bevæget Sand: Brøndby skal vinde guld i min tid

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere