FCN-spiller på vej til Rosenborg

FC Nordsjælland er meget tæt på at vinke farvel til islandske Gudmundur Thorarinsson

Gudmundur Thorarinsson kan være på vej til Rosenborg (Foto: Lars Poulsen)
Gudmundur Thorarinsson kan være på vej til Rosenborg (Foto: Lars Poulsen)

FC Nordsjælland hentede i januar sidste år en spændende profil til klubben i skikkelse af islandskeGudmundur Thorarinsson. I Farum-klubben har han da også leveret flere gode præsentationer, der har skabt interesse for spilleren udefra. Her tyder meget nu på, at den islandske midtbanespiller kan være på vej tilbage til Norge, som han var i inden turen gik til Danmark.

Torsdag skriver flere norske medier, atGudmundur Thorarinsson er på vej til Rosenborg. Ifølge Adresseavisen har Rosenborg fulgt FC Nordsjælland-spilleren igennem et stykke tid, inden man besluttede sig for at bide på krogen. Lige nu meldes der om konkrete samtaler mellem FC Nordsjælland og Rosenborg, hvor det trækker op til en aftale.

Se også: Karakterer: Tre super-danskere i Åges debut

De norske medier spekulerer desuden i, atGudmundur Thorarinsson allerede kan blive officiel i Rosenborg før sommerens transfervindue. Klubberne arbejder på en aftale, der kan gøres officiel i forhold til medierne inden den 1. april.

23-årigeGudmundur Thorarinsson spillede 59 ud af 60 mulige kampe for Sarpsborg 08, inden turen gik til FC Nordsjælland. Spilleren selv er positiv i forhold til mulighederne for at vende tilbage til den bedste norske række.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere