Fedt initiativ: FCK-stjerner i fælles march med fans

Spillerne, træneren og direktøren valgte at marchere med klubbens fans det sidste stykke vej op til Aarhus Stadion få timer før opgøret mod AGF

Uden fans ville fodbold ikke være meget værd.

Den påstand er de fleste, der følger og ser fodbold regelmæssigt, meget enige i. Udover vigtige indtægter giver tilhængerne også identifikation, støtte og fascination til klubberne.

Det er de godt klar over i FC København, og derfor besluttede de danske vice-mestre at vise deres støtte og respekt over for deres fans op til søndagens Superliga-kamp mellem københavnerne og AGF.

FCK-stjernerne, manager Ståle Solbakken og direktør Anders Hørsholt valgte få timer før kampen at hoppe tidligt ud af spillerbussen i Aarhus i Marselisskoven uden for Ceres Park og marchere det sidste stykke til stadion i fællesskab med deres trofaste tilhængere, der havde taget turen til Jylland for at støtte op omkring deres helte.

Et fedt initiativ fra truppen og fansene op til kampen mod AGF, som københavnerne endte med at spille 0-0. Superligaens førerhold kan dog være ganske tilfredse med det ene point, da FCK måtte spille 75 minutter i undertal efter holdets forsvarsgeneral Mathias 'Zanka' Jørgensen fik direkte rødt et kvarter inde i opgøret.

Se den imponerende march i videoen øverst i artiklen.

40 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere