Fem geniale derby-tifos: Hvilken klub gør det bedst?

Brøndby fyrede en kvart million og en masse arbejdstimer, da de fremviste en imponerende derby-tifo søndag, men er den bedst af alle?

Således udspillede tifo-duellen sig denne weekend, da Brøndby og FCK tørnede sammen. Se her, hvor vild opbakningen var og vurdér selv, hvem der vandt på lægterne.
Således udspillede tifo-duellen sig denne weekend, da Brøndby og FCK tørnede sammen. Se her, hvor vild opbakningen var og vurdér selv, hvem der vandt på lægterne.

Slaget om København og vilde, fantastiske og kreative tifoer hænger uløseligt sammen.

Søndag var ikke en døjt anderledes, og nok engang satte fans for et af de to hold en eventyrlig og dramatisk scene for det, der skulle foregå på fodboldbanen.

Brøndby vandt som bekendt 1-0 på målet af Martin Albrechtsen, og tifo-mæssigt var de selvsagt overlegne på en dag, hvor de forvandlede Brøndby Stadion til en gladiator-arena, der sendte tankerne mod Coloseum i Rom.

Men var det den bedste tifo i derby-historien? Ekstra Bladet har været i tifo-arkiverne og suppleret søndagens tifo-brag med yderligere fire, der fik hårene på armene til at rejse sig.

Hvilken, der er bedst? Det får I, kære læsere, lov til at bestemme. Se de fem udvalgte herunder og afgiv din stemme i bunden af artiklen.

 

4/5/2014 FC København Brøndby 1-1 32.846 Parken

Nummer 1: Københavnernes KANON-tifo

 

27/9 2015 Brøndby F.C. København 1-0 Brøndby Stadion

Nummer 2: Den halshuggede løve

 

8/3 2015 F.C. København Brøndby 3-1 31.223 Telia Parken

Nummer 3: FCK's storslåede derby-tifo

 

 

28/9/2013 Brøndby FC København 3-2 21.798 Brøndby Stadion

Nummer 4: Brøndbys 3D-opsætning

 

1/12/2013 Brøndby FC København 1-3 21.624 Brøndby Stadion

Nummer 5: Brøndbys romerlys-inferno

 

Afstemning: Afgør det selv her. Hvem har lavet den bedst derby-tifo nogensinde?

 

120 kommentarer
Vis kommentarer