Annonce:
Annonce:

Festen ødelagt: Nu er spændingen maksimal

Peter Sørensen slipper for ny retssag, men er stadig involveret i nedrykningsdramaet

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

SILKEBORG (Ekstra Bladet). Silkeborgs drøm om at kunne fejre klubbens kommende 100 års jubilæum som stensikker Superliga-deltager i næste sæson bristede med 3928 som vidner på tilskuerpladserne på Mascot Park.

Det, der skulle have været en stor fest, endte med at blive en vaskeægte fuser, fordi lokalopgøret mod Viborg blev tabt med 2-1 med indskiftede Mikkel Vestergaard som matchvinder for gæsterne en halv snes minutter før tid.

Dermed blev døren til dramaet om at undgå at blive involveret i de nervepirrende direkte nedrykningskampe åbnet på vid gab.

Kan den måle sig med FCK og Brøndby? Se Silkeborgs imponerende tifo før kampen

Viborg hænger på - og er nu kun tre point efter Silkeborg.

Slutfacit var naturligvis en stor skuffelse for klubben, der på en masse parametre havde lagt op til fest på denne kølige forårsaften.

Annonce:

Og træner Peter Sørensen fik ikke en sportslig triumf med hjem som supplement til den glædelige nyhed, han som privatperson fik inden kampen, og som betyder at en belastende sag nu er fortid.

61797526.jpg
Anklagemyndighedens beslutning om ikke at anke byrettens frifindelse af ham for to tilfælde af vold mod sin eks-kone var naturligvis en stor lettelse.

-Selvfølgelig er jeg lettet. Dette forløb har været så forrykt, så underligt og hårdt, at det er svært at beskrive. Det er jo ikke kun mig, der er gået ud over, men hele min familie og ikke mindst mine to drenge. Det har ikke været rart at være hængt offentligt ud, og det er jo først nu, at eg kan føle mig helt sikker, sagde Peter Sørensen til mja.dk inden kampen, hvor han måtte se sit hold starte på hælene.

Sørensens ekskone raser: Voldsramte kvinder er retsløse!

Annonce:

Det resulterede i en stor chance til Viborg allerede efter to minutter, men Thomas Nørgaard klarede på glimrende vis et forsøg fra en fri Søren Frederiksen, der til gengæld ikke svigtede, da han et par minutter senere fik en ny chance på grund af en fejl af Ibraham Moro.

Men gæsterne kunne ikke følge op på 1-0-føringen. I 1. halvlegs sidste halvdel kom Silkeborg rigtig godt med. Og det resulterede i udligning ved stadig mere formstærke Robert Skov, der bankede et frispark fra en snes meter direkte i nettet.

61796719.jpg
Efter scoringen fik Silkeborg et par gode chancer for at komme foran. Tættest på var Emil Scheel, da han ramte overliggeren som afslutning på et mønsterangreb, hvor Davit Skhirtladze havde næstsidste fod på bolden med en smart hælaflevering.

Derudover så man blandt andet flere gode initiativer af den aktive Robert Skov. Han havde muligheden for at blive dobbelt målscorer, da han fik frit løb fra midten på en omstilling, men tog et for langt træk, hvorfor målmand Walter Vitala kunne trække det længste strå i den direkte duel.

Annonce:

Så hjemmeholdet sluttede de første 45 minutter stærkt, mens kom stærkest og mest målbevidst ud efter pausen, ligesom det var tilfældet i 1. halvleg, og Mikkel Vestergaard endte altså med at ramme plet, mens Silkeborgs indskifter Mikkel Vendelbo misbrugte en kæmpemulighed for at udligne i overtiden.

61797520.jpg

Tørrer modstander med fræk dribling:

Husker du fodboldtalentet Peter Degn? 'De tvang mig til at sælge min røde Porsche'

Husker du Silkeborgs guldhold fra '94: Her er de i dag

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: