Flere danske klubber er ude efter norsk Brøndby-emne

Venstrebacken Kristoffer Haugen er et emne i mindst fire danske klubber

Det er ikke kun Brøndby, der nu har set sig lune på den norske venstreback Kristoffer Haugen. Foto: All Over Press
Det er ikke kun Brøndby, der nu har set sig lune på den norske venstreback Kristoffer Haugen. Foto: All Over Press

Den norske venstreback Kristoffer Haugen kan havne i den danske Superliga-denne vinter. Onsdag skrev BT, at Brøndby er interesseret i nordmanden, men Troels Bech og kompagni får kamp til stregen, hvis de ønsker at tilknytte den nuværende Viking-spiller.

Haugen er således et emne i flere klubber i Danmark. Det skriver det norske medie Stavanger Aftenblad.

Ifølge det norske medie har mindst fire danske klubber vist interesse for 22-årige Kristoffer Haugen. Spillerens agent Jim Solbakken bekræfter interessen.

- Vi arbejder på at finde den rette klub for Haugen i udlandet. Jeg kan bekræfte, at flere danske klubber har taget kontakt, og det er der også flere klubber fra andre lande, der har, siger Jim Solbakken til Stavanger Aftenblad.

Kristoffer Haugen har kontrakt med Viking frem til udgangen af 2018, og spilleren selv understreger, at kun de største danske klubber er interessante for ham.

- Ikke alle klubber i Danmark er aktuelle eller et skridt op i niveau for mig. Skal jeg til Danmark, skal det være til en af de to-tre største klubber, som kæmper i toppen, siger Kristoffer Haugen til Stavanger Aftenblad.

Ifølge det norske medie koster Kristoffer Haugen omkring tre millioner kroner at købe fri af Viking, men klubbens fodboldchef Bård Wiggem fortæller, at der ikke har været nogen konkrete bud på spilleren endnu.

Stavanger Aftenblad skriver imidlertid også, at Randers FC og AGF viser interesse for spilleren, der også i sommer blev sat i forbindelse med Brøndby.

Tipsbladet.dk er bekendt med, at Brøndbys førsteprioritet i dette transfervindue er at hente en venstreback. Desuden kan FC Midtjylland også have vist interesse for Haugen, men Herning-klubben har nu sikret sig en anden venstreback i form af Marc Dal Hende, der skifter fra SønderjyskE til sommer.

Kristoffer Haugen har spillet fast for Viking i løbet af de seneste tre sæsoner.

Se også: FC Nordsjælland henter tidligere Barcelona-træner

Se også: Ny Superliga-træner: Denne forandring er lidt af en kattepine

Se også: Esbjerg-ikon bliver ny ungdomslandstræner

Ebbe Sand topper store navne som N'Doye, Zuma, Vilfort og Grønkjær og kåres som Superligaens største spiller. Foto: Polfoto/Jens Dresling Superligaen - 1. jan. 2017 - kl. 17:03 Superligaens 100 største: Han er bedst nogensinde

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere