Flere Superliga-klubber vil have David Boysen

David Boysen er transferfri. Fire danske klubber har tilbudt ham en kontrakt, skriver BT

David Boysen kan være på vej tilbage til Superligaen. Foto: Polfoto.
David Boysen kan være på vej tilbage til Superligaen. Foto: Polfoto.

Det kom som en overraskelse for de fleste, at David Boysen i sidste uge fik ophævet sin kontrakt med den hollandske klub Roda. Nu kan offensivspilleren være på vej tilbage til Superligaen, hvor han markerede sig positivt i forårssæsonen for Brøndby.

Flere danske klubber er således ude efter David Boysen. Det skriver BT.

Ifølge avisen har både SønderjyskE, Lyngby, Silkeborg IF og Randers FC givet Boysen et kontrakttilbud at forholde sig til. Desuden er IFK Göteborg fra Sverige samt en amerikansk klub inde i billedet.

25-årige David Boysen regner med en afklaring på fremtiden i denne uge.

- Jeg har konkrete tilbud fra femseks klubber, som jeg overvejer lige nu, og det er både fra ind-og udland. Der går ikke lang tid, før jeg beslutter mig. Det kan blive i morgen, og der kan også gå tre, fire, fem dage, men det bliver i denne uge, siger David Boysen til BT.

David Boysen skiftede også klub for et år siden, da han rykkede fra Lyngby Boldklub til Brøndby IF. I sommer skiftede han fra Brøndby til Roda, da han ikke passede ind i Brøndby-træner Alexander Zornigers spilsystem.

Se også: Yussuf Poulsen og co. udnyttede åndssvag Hradecky-udvisning

Se også: Delaney debuterer i vild kamp

Se også: Danskerscoring sikrer Zwolle vigtig udesejr

Mohamed Zidan og Sibusiso Zuma satte ild i Superligaen. Foto: Claus bonnerup og Thomas Wilmann Sport og Spil Her er Superligaens 100 største spillere - nogensinde

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere