Før jysk hadeopgør: FC Midtjylland ramt af hærværk

Forud for mødet med ærkerivalerne fra Viborg FF fredag, er FC Midtjylland blevet ramt af hærværk

Viborg FF og FCM tørner sammen i et vaskeægte rival-derby fredag aften. (Foto: Claus Bonnerup)
Viborg FF og FCM tørner sammen i et vaskeægte rival-derby fredag aften. (Foto: Claus Bonnerup)

De danske mestre fra FC Midtjylland møder fredag aften ærkerivalerne fra Viborg FF på udebane, og i opgør mellem de to klubber er der altid kog på banen, ligesom der er på tilskuerpladserne.

Forud for opgøret er der i Ikast, hvor FC Midtjylland dagligt træner og har kontor, lavet hærværk på indgangsdøren. Således har Tim Sparv lagt et billede på Twitter, hvor man kan se, at der på indgangen til anlægget er skrevet med store grønne bogstaver.

- Hold da op, hvilken kreativitet fra Viborgs fans. Meget orginalt, skriver Spav ironisk.

I FC Midtjylland bekræfter kommunikationschef Martin Dons, at der er udført hærværk, men han påpeger, at man ikke er bevidst om, hvem der står bag handlingen.

- Vi er mødt ind til det her, og det er vi ærgerlige over. Det står der stadig og skal selvfølgelig fjernes, og det er noget, halinspektøren står for, siger Martin Dons.

FC Midtjylland vil af gode grunde ikke spekulere i, hvem der har lavet hærværk på træningsanlægget, men holder sig i stedet til at kalde det for 'ærgerligt'.

TV: De danske mestre fra FCM har revanche til gode mod rivalerne, efter viborgenserne vandt 4-2 på udebane i efteråret. Gense målene her:

14 kommentarer
Vis kommentarer