Forbandelsen fortsætter for Superliga-hold

Målmand reddede holdet fra sammenbrud i 1. halvleg, da Randers bombede løs

FCN-spilleren Andreas Skov Olsen har scoret 8 mål i denne Superliga-sæson. Foto: Ritzau Scanpix
FCN-spilleren Andreas Skov Olsen har scoret 8 mål i denne Superliga-sæson. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Heller ikke i 14. forsøg lykkedes det for FC Nordsjælland at vinde på udebane.

Og begynder Kasper Hjulmands tropper ikke snart at vise sejrsformat på fremmed græs, kan de bundskyer, der lurer i horisonten hurtigt blive meget mørkere for talentfabrikken, der mod Randers ikke formåede at følge op på en drømmestart med føringsmål allerede efter godt to minutter.

Topscorer Andreas Skov Olsen var skarpretter og blev dermed noteret for sit 8. sæsonmål, men det rakte altså ikke til sejr. Et par minutter efter pausen sørgede Benjamin Stokke for en helt fortjent udligning og 1-1 blev slutfacit af et – specielt i 1. halvleg - ganske livligt opgør

Randers startede med at blive spillet ned under eget græstæppe af et sprudlende gæstehold, der efter lynscoringen også havde en god chance for at komme på 2-0 efter otte minutter. Men hjemmeholdets målmand Patrik Carlgren kom hurtigt ud af sit mål og fik blokeret afslutningen fra en fri Godsway Donyoh.

Men så begyndte gassen langsomt at sive ud af det unge nordsjællandske hold. Det sprudlende blev afløst af fejl på fejl i opspillet.

Randers satte sig på tingene – så effektivt, at der til tider i den resterende del af 1. halvleg var tale om ren belejring af straffesparkfeltet foran den stærkt spillende målmand hos gæsterne, Nicolai Larsen.

Det var først og fremmest hans fortjeneste, at hjemmeholdet ikke allerede før pausen fik udbytte af det massive pres i form af scoringer. Sikkert spil suppleret med tre store redninger diskede han op med på forsøg fra Marvin Egho, Simon Graves og Saba Lobjanidze.

Han blev dog passeret, da Egho hamrede en følt frisparksaflevering fra Lobjanidze i nettet, men scoringen blev annulleret for off-side.

Og selvom FC Nordsjælland rent faktisk kom godt ud til 2. halvleg med blandt andet et udmærket forsøg af Karlo Bartolec holdt skansen bagude ikke.

Minuttet efter hamrede Stokke stående ved bagerste stolpe et indlæg fra Johnny Thomsen ind bag en forgæves sprællende Nicolai Larsen til den helt fortjente udligning.

Randers fortsatte med at have overvægt i spil, mens FCN hele tiden lurede på omstillings-chancen. Samtidig serverede holdet dog også et flot langskudsforsøg fra Andreas Skov Olsen, men braget af et spark gik som en projektil lige forbi Carlgrens mål.

Kontroversielt mål sender Liverpool til tops
Kunne uden bomberen - sjælden sejr til bundprop

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind