Forrygende Superliga-besked

Der er stadig længe til forårspremieren i Superligaen, men alligevel var der en god besked til de mange Superliga-fans onsdag aften

Fra søndag er der igen mulighed for tilskuere til Superliga-kampe. Danmarks bedste række har dog første forårspremiere midt i februar. Foto: Lars Poulsen
Fra søndag er der igen mulighed for tilskuere til Superliga-kampe. Danmarks bedste række har dog første forårspremiere midt i februar. Foto: Lars Poulsen
Følg Superligaen

18. februar går det igen løs.

SønderjyskE-AGF er første opgør i en runde, hvor blandt andet FC Midtjylland og AaB brager sammen, mens OB møder FCK i Parken.

Hvis de nuværende coronarestriktioner var blevet forlænget og fortsat havde været gyldige til den tid, ville det være uden tilskuere, men fra på søndag er de ophævet.

Udendørs idrætsarrangementer, hvor tilskuerne er siddende og har billetter, genåbner med krav om gyldigt coronapas. Det bekræfter formand for Folketinges Epidemiudvalg, Kirsten Normann Andersen (SF), ifølge Ritzau.

Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, jubler over beslutningen.

- Det er vi glade for. Vi er glade for, at det går i den rigtige retning. Vi håber selvfølgelig, at vi kan få fuld kapacitet med ståpladser, men vi respekterer sundhedsmyndighedernes vurdering, som vi hele tiden har gjort, siger han til Ekstra Bladet.

- Men vi er glade for, at noget tyder på, er jeg nødt til at sige, fordi der er en måned til, at vi starter med mere eller mindre fuld kapacitet.

Mens alle siddende tilskuere er velkomne til udendørs idrætsarrangementer, bliver grænsen indendørs på 500 siddende tilskuere.

Epidemikommissionen havde ellers på forhånd anbefalet, at loftet blev på 350.

- Der er stadigvæk mange, der gerne havde set, at vi gik endnu videre. Det vil vi også gerne. Men der er også grænser, når vi skal se på helheden, siger kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) på coronapressemødet onsdag aften.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

FCM-boss Claus Steinlein fylder onsdag 50 år - få masser af gode historier om ham her - blandt andet da han blev fjernet af sikkerhedsvagter i forbindelse med Van der Vaart-handlen (+)

Hør Ekstra Bladets podcast 'Agenterne'

Der måtte et 'safeword' til, da Alan Hvedehave i 2013 skulle forhandle Mikkel Beckmanns exit hos APOEL med en truende klubpræsident.

I sjette afsnit af 'Agenterne' fortæller Hvedehave om de dramatiske forhandlinger på Cypern, en løgnagtig græsk agent, der kostede Beckmann hanekammen, og en usædvanligt tung bip-test i Hobro.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.