Forstærkning på vej til Odense: OB henter klassemålmand

FCK jagtede ham tidligere på sommeren, men nu er ukrainske Maksym Koval på plads i Odense

(Foto: AP)
(Foto: AP)

OB holdt nullet i søndagens 1-0 sejr over FC København.

Men det forsmædelige 5-1 nederlag til AaB i mandags fik OB’s sportschef Jesper Hansen til at gå på markedet efter defensive forstærkninger. Og nu ser det ud til, at den første er ved at blive lukket.

Kilder tæt på OB har meldt om intense forhandlinger med ukrainske Dynamo Kiev om en lejeaftale af den 22-årige målmand Maksym Koval, og søndag aften bekræfter ukrainerne aftalen på deres hjemmeside.

Han er et navn, der tidligere på sommeren også er blevet nævnt i forbindelse med en dansk klub. FCK forsøgte at leje Koval, men lige som man troede, at man var enige, så hævede Dynamo Kiev prisen for lejeaftalen.

Det fik i stedet FCK til at rykke på belgiske Thomas Kaminski, som man har lejet i Anderlecht.

Men nu havner Koval alligevel i Superligaen.

Koval har spillet over 80 kampe for Dynamo Kievs førstehold og har fået debut på det ukrainske landshold. Og som 19-årig var selveste Barcelona i dialog omkring ham.

Han har desuden god erfaring fra Champions League, men han er røget i unåde hos træneren i Dynamo Kiev, og derfor var han lejet ud til en anden ukrainsk klub, Hoverla, i sidste sæson.

OB har Michael Tørnæs på en kort kontrakt, da Michael Falkesgaard gik i stykker, men det er en position, som man gerne ville forstærke sig på.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra OB’s sportschef, Jesper Hansen.

11 kommentarer
Vis kommentarer