Franskmænd holdt øje med Randers-profil

OGC Nice var på plads i Randers fredag aften for at spotte Mads Fenger

Mads Fenger. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Mads Fenger. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Mads Fenger vokser i betydning for Randers FC fra kamp til kamp.

Og den stærke kronjyske centerforsvarer var hjemmeholdets helt store spiller i topbraget mod FC Midtjylland. Havde han kronet indsatsen med en scoring, så havde det været helt rammende.

Mads Fenger brændte imidlertid, da han fik et helt åbent hovedstød. Og senere sendte han et projektil af en afslutning lige på Johan Dahlin, så han måtte gå fra banen både som taber – og uden scoring.

FCM vandt ude mod Randers (Foto: Ernst van Norde) Superligaen Randers-anfører efter nyt nederlag: Alt går imod os

Men på lægterne havde både Ligue 1-klubben Nice og hollandske Groningen folk på plads for at kigge Mads Fenger efter i sømmene. Indsatsen har ganske givet øget interessen.

Ærgrede sig
- Jeg vil gerne have skærpet målnæsen. Det er noget af det, som jeg mangler for at nå derhen, hvor jeg gerne vil, mente Mads Fenger efter kampen.

Tysk fodbold Bendtner glad: Nu er han rigtig 'Lord'

Michael Krohn-Dehli og Sevilla er et godt match (Foto: All OVer Press) Spansk fodbold Godt skifte: Krohn-Dehli hentet til storklubs startopstilling

- Og hovedstødet havde jeg i hvert fald set inde. Jeg ved ikke med skuddet, hvor jeg måske skulle have forsøgt at placere bolden i stedet for bare at trykke til, sagde han og ærgrede sig over, at det ikke lykkedes at hente point.

- Jeg synes ikke det er noget problem for os, at vi giver FC Midtjylland nogle hjørnespark. Dem skal vi kunne afvise. Men forskellen i dag er bare, at FC Midtjylland bare er lidt skarpere end os i boksen, mente han.

- Bortset fra det, så synes jeg, at vi spiller godt og gør det som vi skal, sagde han.

Se højdepunkter fra Randers-FCM:

0 kommentarer
Vis kommentarer