Fravalgte klub: Brøndby-stjerne frygtede konflikt

Der var flere klubber ude efter Kamil Wilczek, som i sidste ende valgte at tage til Tyrkiet

I starten af januar fastslog Brøndby IF's fodbolddirektør Carsten V. Jensen, at Kamil Wilczek havde aftjent sin værnepligt i klubben og var klar til at blive solgt. Det blev han så onsdag eftermiddag - til den tyrkiske klub Göztepe.

Her har Superligaens topscorer underskrevet en kontrakt på halvandet år med option på yderligere et år.

Ifølge det polske medie sport.pl indkasserer Kamil Wilczek - ikke overraskende - en markant lønforhøjelse ved at bytte Brøndby IF ud med Göztepe, og det var ikke nogen hemmelighed, at økonomien spillede en væsentlig rolle for angriberen, der fyldte 32 tidligere på måneden. Men Wilczek har også haft andet end kroner og ører at tage stilling til.

Gense alle Kamil Wilczeks fra efteråret:

Samme medie skriver, at der også var bud efter polakken fra et arabisk land, som ligeledes var klar til at fylde godt i lønningsposen, men Kamil Wilczek ville ikke flytte sin familie til et område, der aktuelt er præget af uro på grund af konflikten mellem Iran og USA.

Også kinesiske klubber henvendte sig til Brøndby IF angående Kamil Wilczek, men det blev altså Göztepe, der løb med angriberen, som i 163 kampe scorede 93 mål for de blå-gule.

Kamil Wilczek trænede for første gang med i Göztepe torsdag formiddag.

Superliga-spillerne får vanskeligere ved at brokke sig over dommernes kendelser. Foto: Jens Dresling Superligaen Sådan bliver kæmpe Superliga-ændring

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix. Brøndby Brøndby-fans gambler: Vil give gevinsten til klubben

Den samlede sum af udmeldingerne er fortsat, at det er Jan Bech Andersen, som med sine mange millioner holder hånden under Brøndby, indtil klubben i fremtiden kan bære sig selv økonomisk. Det sker ifølge Brøndby i 2022. Foto: Lars Poulsen Brøndby Revser Brøndby: - Ren kosmetik

22 kommentarer
Vis kommentarer