Annonce:
Annonce:

Fynsk farce: Forærede sejren væk

OB's nedtur fortsatte, da Kasper Larsen begik et klodset straffespark og forærede sejren til AGF

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Nedturen fortsætter på Fyn.

Det lykkedes ellers næsten at vugge AGF i søvn og få en pointdeler i land, men med tre minutter igen begik formsvage Kasper Larsen et klodset straffespark.

Patrick Mortensen omsatte sikkert og sendte OB dybt, dybt ned i en Ådal. Måske er der en svensker, der ikke kommer op derfra igen ...

Andreas Alm er i store problemer efter endnu et OB-nederlag. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Andreas Alm er i store problemer efter endnu et OB-nederlag. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
 

Andreas Alm havde ellers roteret en del på sit mandskab i et mere eller mindre desperat forsøg på at få løst den gordiske knude på Fyn.

Blandt de bænkede var den udskældte keeper Hans Christian Bernat, som måtte vige pladsen for 32-årige Martin Hansen, der fik en flot velkomst af hjemmepublikum. Andet ville også være underligt.

Annonce:

Der skulle dog ikke gå mere end ni minutter, før den rutinerede globetrotter måtte se sig passeret i OB-målet, da han parerede en hård afslutning fra Sigurd Haugen ud til Patrick Mortensen, der har fundet sin anden ungdom under Uwe Rösler og sparkede et altdominerende AGF-hold i front.

Det klæder AGF at spille med både Mortensen og Haugen i front, og i det hele taget så klæder Sigurd Haugen virkelig AGF – også mere end blot på dette års holdfoto.

Uwe Röslers presspil sidder ligeledes bedre og bedre i De Hviie stænger, og der er tegninger til noget spændende i Aarhus igen. Men okay, for tiden ser de fleste gode ud mod OB.

Patrick Mortensen var i forrygende spilhumør for AGF. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Patrick Mortensen var i forrygende spilhumør for AGF. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
 

Som oftest, når en journalist bruger udtrykket, ’og så scorede hold X ud af det blå’, så er det ud af ren dovenskab … Alligevel var det tæt på sandheden, da OB kom tilbage i opgøret inden pausen efter en dødbold. Og så alligevel.

Bjørn Paulsen fortjener en slags fidusbamse i situationen, hvor han meget tydeligt signalerede, at han ikke skulle have bolden, da han havde trukket to AGF’ere til sig.

Annonce:

I stedet blev kuglen smidt ind i slanten, hvor Tobias Mølgaard leverede en dårlig clearing ud til en helt blank Robin Østrøm. Han hamrede værternes første afslutning inden for rammen i netmaskerne.

Gudskelov for dem fra Fyn, så rejste de stribede sig efter pausen.

Der var lyspunkter for OB, men det endte uden point igen. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Der var lyspunkter for OB, men det endte uden point igen. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Der kom endelig noget vilje, fart og idérigdom. Charly Horneman stod for en del af det positive og havde endda et stolpeskud, som kunne have bragt OB i front.

AGF faldt derimod i kadence. Når hverken Albert Grønbæk eller Mads Emil Madsen svinger taktstokken på modstanderens banehalvdel, så bliver det lige så søvndyssende som en uoplagt udgave af ’Godnat Malaga’.

Sådan blev det i anden akt, hvor fejlafleveringer og dårlige beslutninger kastede et grimt skær over en fodboldkamp med to store klubber, der langt fra er i den bedste forfatning.

Men OB's situation er langt mere faretruende end AGF's, og fynboerne, med Kasper Larsen i spidsen, trak ganske forudsigeligt bundholdets lod og kastede selv pointene over til de uopfindsomme aarhusianere.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Fik du læst?

15 AGF-fans anholdt efter busangreb

Buhet ud: - 6.500 mennesker ville fyre mig

Annonce:

Bo Bedre: Pinlig ydmygelse i Odense

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: