Gigant-handel undervejs: FCK tæt på Amartey-salg

Alt tyder på, at Daniel Amartey er tæt på et skifte på 60 mio. kr. – to klubber har budt det samme

Daniel Amartey kan have spillet sin sidste kamp i FCK-trøjen. (Foto: Anton Unger)
Daniel Amartey kan have spillet sin sidste kamp i FCK-trøjen. (Foto: Anton Unger)

FC København er tæt på at miste en af truppens største profiler i ghanesiske Daniel Amartey.

Ekstra Bladet erfarer fra engelske pressekilder, at der i weekenden finder konkrete forhandlinger sted omkring et salg af den defensive profil.

Leicesters repræsentant, Daryll Powell, har mandat fra den engelske klub til at forhandle om Amartey, og han ankom ved middagstid i Kastrup for at indgå i forhandlinger med FCK.

FCK afviser dog, at der er konkrete forhandlinger i gang, det kan givetvis have en betydning i forhold til teknikaliteter omkring, hvorvidt et bud, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger er på omkring 60 mio. kroner, ligger på bordet endnu.

Ekstra Bladet fastholder, at det kun er et spørgsmål om tid, før FCK må meddele markedet, at de forhandler om et salg.

Se også: FCK bekræfter: Flere klubber vil have Amartey

FC København har angiveligt nået det økonomiske punkt, hvor de har accepteret, at de nu er nødt til at slippe Daniel Amartey.

Blandt andet kostede exit af Europa League FCK dyrt, og de kan hente en del af det tabte på den økonomiske del hjem på et monstersalg af Amartey.

Leicester har som Ekstra Bladet tidligere har skrevet fået et bud på 45 mio. kr. afvist. Siden har Premier League-klubben været travlt optaget af at lukke en aftale med Gokhan Inler, som man hentede i Napoli tidligere på ugen.

Se også: FCK-toppen har sat stort prisskilt på Amartey

Derefter har man vendt fokus på at hente Amartey, som de ser som en stærk spiller til fremtiden. Leicester-manager Claudio Ranieri skulle have sat alle sejl ind for at hente Daniel Amartey.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger handler det nu primært om Amartey vil til England eller Frankrig, men Leicester har gode forbindelser til Ghana og har flere ghanesiske spillere i truppen, hvilket kan være afgørende for valget. Desuden er der givetvis også en større lønpakke i Premier League.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra FC København på oplysningerne.

Se også: Ståle erkender: FCK-stjerne kan forsvinde

132 kommentarer
Vis kommentarer