Gigantiske Brøndby-afbrændere - hvilken en er værst?

Jose Ariel Nunez blev matchvinder søndag aften mod SønderjyskE med kampens enlige scoring, men offensivspilleren stod også for en af sæsonen største afbrændere

En matchvinder vil egentlig helst huskes for sit vigtige mål, der sikrede hans hold tre dyrebare point i kampen om medaljerne.

Jose Ariel Nunez fik også opmærksomhed for at være opgørets enlige målscorer i SønderjyskE-Brøndby, da de blå-gule vandt 1-0 i Haderslev søndag aften.

Men paraguayeren formåede dog alligevel at sætte fokus på noget andet end sin scoring fem minutter før pauseteen. Nunez havde en alletiders mulighed for at fordoble sit mål-snit i kampen, da han var helt fri foran mål - men på besynderligvis lykkedes det ikke for den lille offensivspiller at sparke bolden i mål for anden gang i opgøret (se afbrænderen over artiklen).

Se også: Brøndby jubler: Så vigtigt som at slå FCK

Heldigvis for Nunez og resten af Brøndby kostede det ikke i sidste ende - men Nunez må dog stadig ærgre sig over den kæmpe afbrænder, som måske er sæsonens største i Superligaen.

Nunez er dog ikke den eneste spiller, der har formået at brænde en chance på det skamligste.

Se også: TV: Se Brøndby på bronzekurs

Teemu Pukki, der er blevet købt ind til at banke mål ind for Brøndby, skabte også overskrifter i efteråret, da finnen kom forrest på et indlæg fra Alexander Szymanowski i udekampen mod Esbjerg.

Men angriberen misbrugte den store chance ved at skyde lige på målmanden - og Pukki kunne da heller ikke selv fatte, hvordan han kunne brænde så tæt under mål.

To kæmpe afbrænder fra to Brøndby-spillere - men hvilken en var værst?

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere