Glad FCM-træner efter 2-0: En af de fedeste sejre

FC Midtjylland-lejren var glad for sejren over Esbjerg, der kom i hus på kynisme og godt forsvarsspil

FC Midtjylland vandt 2-0 i Esbjerg (Foto: Casper Holmenlund Christensen)
FC Midtjylland vandt 2-0 i Esbjerg (Foto: Casper Holmenlund Christensen)

FC Midtjylland hentede mandag aften den blot fjerde sejr på udebane i sæsonen i Alka Superligaen, da det på Blue Water Arena i Esbjerg blev til en 2-0-sejr.

De tre point kom i hus efter en hård kamp med en masse dueller, og cheftræner Jess Thorup var glad for resultatet på trods af, at spillet ikke altid var lige kønt.

- Det var langt fra alt, der lykkedes i dag, men nogle gange er de her sejre de fedeste at få, fordi man skal arbejde så hårdt for hver en bold og fighte den hjem helt ind til slutfløjt. Det gjorde vi i dag, og det har jeg rost spillerne for.

- Alle spillere kan en masse, når man vinder 4-0 eller 5-0, men i virkeligheden er det sejre som denne på en svær udebane, der virkelig rykker os, siger han.

Rilwan Hassan blev dobbelt målscorer i Esbjerg (Foto: Casper Holmenlund Christensen) Superligaen TV: Dobbelt målscorer og årets redning i Esbjerg

FC Midtjyllands defensiv stod stærkt og gav ikke mange chancer væk til Esbjerg.

- Vi har arbejdet rigtig hårdt på træningsbanen i de sidste mange dage på blandt andet defensiven, så jeg var selvfølgelig glad for at se, hvordan vi holdt Esbjerg nede på målchancer.

- Fundamentet i defensiven er på plads, og vi stod rigtig godt i dag. Derudover havde Mikkel Andersen et par gode redninger, så alt i alt var det en meget god indsats, siger Jess Thorup.

Jakob Poulsen glædede sig over gensynet med sin tidligere hjemmebane.

- Vi stod godt på banen, og selv om Esbjerg fik lov at slå nogle indlæg, så løste vi det fint, samtidig med at vi var skarpe og kyniske i den anden ende. Nu skal vi bare ud og fortsætte de takter, vi har vist i de seneste kampe, siger han.

FC Midtjylland ligger med sejren på tredjepladsen med samme antal point som AaB, der indtager fjerdepladsen. Midtjyderne møder næste gang OB i Herning.

Nicolai Jørgensen har snart planer om at komme til det store udland for at spille videre. Og med to scoringer mod Brøndby . (Foto: Lars Poulsen) FC København Kongen af Parken: Jørgensens store salgstale

0 kommentarer
Vis kommentarer