Glad for Danmark: Bruninho åben for Superligaen

Bruninho jagter stabilitet efter et skuffende lejeophold i FC Midtjylland. Han er åben for en retur til dansk fodbold

Bruninho havde stor succes i FCN. Foto: Jens Dresling
Bruninho havde stor succes i FCN. Foto: Jens Dresling

Bruninho var god i HB Køge, han var fremragende i FC Nordsjælland, og han var dårlig i FC Midtjylland. Nogenlunde sådan kan man opsummere brasilianerens ophold i dansk fodbold. Og så kan man endda diskutere, om angriberen reelt var dårlig i FC Midtjylland, som han var udlejet til i den forgangne sæson. Bruninho spillede nemlig ikke ret mange minutter.

Et faktum er det dog, at han sjældent gjorde en forskel for midtjyderne, når han kom i aktion, hvilket han gjorde 11 gange i Superligaen uden at komme på måltavlen.

Derfor valgte FC Midtjylland heller ikke at gøre brug af den købsoption, som ulvene havde i Bruninhos lejeaftale, og dermed er han nu fortid i dansk fodbold. Det står hen i det uvisse, hvad fremtiden bringer.

- Han er på vej tilbage til Kina nu, og derfra ved jeg ikke, hvad der kommer til at ske. Den kinesiske klub (Guangzhou R&F, red.) har kontrakt med ham frem til udgangen af 2018, og det er, hvad vi må forholde os til på nuværende tidspunkt, siger Bruninhos agent, Antoni Alexandrakis, til tipsbladet.dk.

Den 27-årige brasilianer har tre danske klubber på CV'et, og han er åben for at føje en fjerde til, hvis det ender med, at sommeren skal gå med en klubjagt.

- Danmark er bestemt en mulighed. Bruninho har altid været glad for Danmark, og lige nu søger han stabilitet i sin karriere. Det vil sige, at han er på udkig efter en længerevarende kontrakt og ikke endnu et lejemål, siger Antoni Alexandrakis.

Agenten understreger, at Bruninho er fuldstændig skadesfri og kampklar.

Ved U21-EM i 2015 vandt Sverige guldet efter semifinale-sejr mod Danmark - nu er de ude i gruppespillet. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Svenske titelholdere ud af U21-EM

FC Midtjylland sender ung spiller til Brentford. Foto: Anita Graversen FC Midtjylland Så skete det: Første FCM-spiller til Brentford

Michael Gravgaard og Randers har hentet Saba Lobjanidze til klubben. Foto: Ernst van Norde Randers FC Forelsket i fræk kant: Randers henter målfarlig profil

FCM-keeper Johan Dahlin er på vej væk, og det får også den tidligere FCK-keeper Johan Wiland til at skifte. Foto: Anita Graversen FC Midtjylland Målmandskabalen ruller: FCM-profil på vej væk

0 kommentarer
Vis kommentarer