Godt billet-nyt til Brøndby-fans - sådan da...

FC København har været venlige ved Brøndby efter den seneste billetballade forud for Superligabraget om en måned i Parken. Nu er der billigere billetter

Brøndby og FCK-fans får billigere billetter til det kommende pokalbrag den 6. april Det oplyser FCK. (Foto: Jens Dresling)
Brøndby og FCK-fans får billigere billetter til det kommende pokalbrag den 6. april Det oplyser FCK. (Foto: Jens Dresling)

Brøndbys fans havde nok regnet med, at de skulle udfylde hele D-tribunen med dens 3400 røde pladser, når der er 'New Firm'-Superligabrag i Parken den 17. april. Men sådan bliver det ikke.

FC København har nemlig valgt kun at tildele de blågule fem procent af det samlede antal billetter. Det betyder, at Brøndby må nøjes med 1903 billetter at hygge sig med i den anledning.

Se også: Tak for sidst: FCK og Brøndby i bitter billetstrid

De to hold skal dog allerede mødes den 6. april, når der er pokalbrag i Parken. Her får Brøndby-fansene samme antal billetter. Til gengæld har FCK været venlige ved Brøndby-tilhængerne, fordi de lader dem komme til derby for en billigere penge end normalt. Det meddeler FC København Ekstra Bladet.

- I den anledning har vi valgt at justere billetpriserne til netop denne kamp, så børn under 15 år kan købe en billet for 19 kroner, mens en voksenbillet koster 92 kroner på hele stadion, skriver FC København til Ekstra Bladet.

Brøndby-fansene får desuden kun adgang til D-tribunen meddeler FCK.

- Vi understreger igen, at der ikke findes neutrale tribuner i Telia Parken. Derfor skal udeholdets fans købe deres billet i udeholdets afsnit. De vil blive solgt via Brøndby.

Da det for en uges tid siden kom frem, at Brøndby ikke får mere end de 1903 billetter til Superliga kampen - og nu også til pokal kampen - blev de godt og grundigt knotne ude på Vestegnen.

- Det er barnligt, men i  bund og grund er vi ikke voldsomt overraskede. Da Brøndby valgte, at FCK kun kunne få vores udebaneafsnit og ikke hele endetribunen (ved efterårets derby, red.), så tænkte vi nok, at de ville krybe ned på det barnlige niveau og gøre det samme, sagde næstformand i Brøndby Support, Sarah Agerklint, ved den lejlighed til Ekstra Bladet.

Se også: Strid om derby-billetter: For småligt, FCK!

FCK's modsvar kom umiddelbart efter Brøndby-formandens udbrud. På Facebook blev der i FCK-fangruppen 'Sektion 12' givet udtryk for, at Brøndby blot får igen af samme skuffe, efter løvernes fans ikke fik mere end udebaneafsnittet, da de to mødtes i efteråret på Brøndby Stadion. 

- Lige så så dobbeltmoralsk brokkeriet fra Vestegnen fremstår, lige så stor opbakning skal der derfor lyde til ledelsen for på den her måde at støtte sine fans i kampen for fair forhold!, lød det i Facebook-gruppen.

Brøndby og FCK mødes altså to gange i Parken inden for den næste måneds tid. Først til pokalbraget den 6. april, dernæst til Superliga-opgøret den 17. april.

137 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere