Gratis guf: Dem kan Superliga-klubberne stadig hente

Herunder bringer tipsbladet.dk navnene på en række spillere, der muligvis kan være aktuelle for Superliga-klubber denne sommer

Leon Andreasen (tv.) kan vende retur til Superligaen, da han er færdig i Hannover 96 og står uden klub. Foto: AP
Leon Andreasen (tv.) kan vende retur til Superligaen, da han er færdig i Hannover 96 og står uden klub. Foto: AP
Følg Superligaen

Det danske transfervindue er lukket, men der er stadig mulighed for en sidste handel for de forskellige superligaklubber.

Der er således en række interessante spillere på markedet, som står uden kontrakt efter deres aftaler er udløbet i tidligere klubber.

De er i princippet gratis at hente, selvom der naturligvis skal bruges penge på løn, sign-on-fee, mellemænd og så videre.

 

Mate Vatsadze

Position: Angriber

Seneste klub: AGF

Note: Vadsatzes kontrakt med AGF blev ophævet kort inden transfervinduets lukning, og han er nu fri til at finde en ny klub. Måske en superligaklub kan bruge spilleren?

Foto: Joachim Ladefoged
Foto: Joachim Ladefoged
 

 

Mathias Gehrt

Position: Midtbanespiller

Seneste klub: ADO Den Haag

Note: Den højrebenede offensivspiller er blevet fritstillet af ADO Den Haag, og han er dermed på jagt efter en ny klub. Den tidligere Brøndby-spiller har været tre år i Holland og har en del erfaring trods sin alder på bare 24 år.

 

Michael Christensen

Position: Forsvarsspiller

Seneste klub: Hobro IK

Note: Med over 200 kampes erfaring fra både Superligaen, 1. division og den norske Tippeliga har Michael Christensen noget at byde på. Den 33-årige fynbo har udtalt, at han stadig har mod på mere i fodboldkarrieren.

 

Anders Kure

Position: Forsvarsspiller

Seneste klub: Vejle Boldklub

Note: Den tidligere AGF-spiller forlod Vejle i kølvandet på ankomsten af den nye klubejer, og han har været uden klub lige siden. 30-årige Kure har spillet over 150 Superliga-kampe for AGF.

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

 

Francis Dickoh

Position: Forsvarsspiller

Seneste klub: SønderjyskE

Note: Han skrev i foråret under på en korttidskontrakt med SønderjyskE, og nu skal Francis Dickoh atter på klubjagt. Den 33-årige stopper har masser af erfaring fra ind- og udland, og er senest sat i forbindelse med Lillestrøm.

 

Jesper Rasmussen

Position: Midtbanespiller

Seneste klub: Esbjerg fB

Note: Midtbanemanden med fortid i Esbjerg og Vejle har været uden klub siden afskeden med vestjyderne tidligere på sommeren. Hvem kan bruge en spiller med 50 kampes erfaring fra Superliga og 1. division?

 

Leon Andreasen

Position: Midtbanespiller

Seneste klub: Hannover 96

Note: Den 33-årige skadesplagede midtbanemand er færdig i Hannover 96, og spørgsmålet er nu, hvad der skal ske med karrieren. Kan han fortsætte nogle år endnu? Og hvad med Danmark, hvor mange AGF-fans drømmer om at få kultspilleren retur?

Leon Andreasen (tv.). Foto: AP
Leon Andreasen (tv.). Foto: AP
 

 

Adeola Runsewe

Position: Kantspiller

Note: Nigerianeren forlod Silkeborg denne sommer, men han har udtalt, at han gerne vil fortsætte karrieren i Danmark, hvor han har spillet for bl.a. HB Køge og Vendsyssel. Den 26-årige offensivspiller har stadig masser af fodboldår i sig.

 

May Mahlangu

Position: Midtbanespiller

Seneste: Sint-Truiden

Note: Den 27-årige sydafrikaner blev i 2011 kåret som 'Årets Spiller' i Allsvenskan, og der har i flere omgange været massive rygter fremme om ham og Brøndby.

Kommer fra en sæson i belgisk fodbold, der var plaget af skader. Er May Mahlangu på toppen, kan han forstærke langt størstedelen af de 14 mandskaber i Superligaen.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.