Gravgaard om vred angriber: Siger hvad vi andre tænker

Randers angriber Marvin Pourié var efter kampen mod Silkeborg utilfreds med sin egen præstation, men også holdkammeraterne fik hård kritik af tyskeren

Bølgerne gik højt, efter Randers for sjette gang i lige så mange forsøg måtte forlade en Superligakamp uden sejr. Holdets tyske angriber, Marvin Pourié, var efter kampen alt andet end tilfreds med holdets præstation.

- Vi skubber ikke frem, vi er ikke aggressive, som vi var i første halvleg, hvor vi spillede fremragende. Vi skabte chancer, vi løb for hinanden, men lige pludselig taber drengene hovedet i halvlegen, og så leverede de slet ikke det samme igen.

Superliga-angriber sviner holdet: Det dummeste, jeg har set

Men hos kronjydernes sportsdirektør, Michael Gravgaard, forstår man angriberens frustrationer. 

- Han giver udtryk for sine meninger, som han kommer med lige efter kampen. Nu har vi andre sovet på det og ville måske sige det med mere afdæmpede ord, men han siger, hvad vi andre føler.

Var Marvin Pourié gået over grænsen, slår Gravgaard fast, at han ville tage en snak med spilleren, men selve interviewet, hvor en tydelig ophidset Pourié kommenterer holdets præstation, får ingen konsekvenser.

- Når man ser interviewet, kan man se, at han også langer ud efter sig selv, så jeg synes ikke, det er så slemt.

Problemer i Randers
De blå heste fra Randers indtager en skuffende sidsteplads i tabellen med tre point i seks kampe, og efter en god første halvleg mod Silkeborg faldt holdet sammen i anden halvleg. Det fik efter kampen Marvin Pourié til at revse indstillingen hos flere af spillerne.

Michael Gravgaard erkender også, at det er tydeligt, holdet havde det svært efter pausen i fredagens hjemmebanekamp.  

- Hvis der var nogen, der var i tvivl om, hvor mentalt ramt vi egentlig er, så fik vi svar i anden halvleg, for lige nu er vi bare hårdt ramt.

Teenagekomet lynede forgæves i Randers

Superliga-spiller skifter klub - fra en bundprop til en anden

Presset Superliga-klub henter ny angriber