Greko skuffet trods to scoringer

Christian Greko var dobbelt målscorer, men også i uheldig hovedrolle ved Lyngby-udligning

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Christian Greko Jakobsen scorede to gange, og fik et kærkomment point efter fire nederlag på stribe.

Men alligevel var ærgrelsen og skuffelsen langt større end glæden hos SønderjyskE-spilleren.

Ikke mindst fordi, at han og holdkammeraterne faldt fuldstændig sammen efter at være kommet foran 2-1, men selvfølgelig også fordi, at han kom til at spille uheldig hovedrolle, da Lyngbys Rezan Corlu sørgede for gæsternes udligning med et sandt perlemål.

Lyngby-spillerne jublede i Haderslev søndag. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Superligaen Perle sikrede Lyngby nyt point

Det var nemlig Jakobsen som Corlu lavede "tunnel" på inde i straffesparkfeltet, inden han med et følt spark sendte bolden i nettet.

- Selvfølgelig ærgrer jeg mig meget over, at jeg ikke fik gjort det bedre og greb den situation anderledes an, så han blev stoppet. Men det var en flot detalje, som Rezan lavede.

- Det må man anerkende. Væsentligst i skuffelsen er, at vi faldt totalt sammen efter at være kommet foran. Det må bare ikke ske, fastslog han.

- Hvorfor det sker?

Jeg har ikke nogen forklaring. Vi havde jo god kontrol over tingene indtil 2-1. Det kan da godt være, at nogen af mine medspillere havde de fire foregående nederlag med i baghovedet. Men sådan var det ikke for mig.

- Jeg følte mig på ingen måde hæmmet af dem, bedyrede han, der må konstatere, at han og holdkammeraterne stadig halter fire point efter oprykkerne.

Foto: Fortuna Hjørring Dansk fodbold Toptræner stopper med øjeblikkelig virkning

Foto: Shutterstock AGF Skuffet AGF-træner: OB’s fans lavede abelyde

 

1 kommentar
Vis kommentarer