Guldfuglen Sisto bekræfter: Har fået et tilbud

FC Midtjyllands Pione Sisto fortalte efter 2-0 sejren over Hobro, at det havde været nogle hektiske dage med konkrete tilbud

Pione Sisto bekræfter, at han har modtaget et helt konkret tilbud (Foto: Ernst van Norde)
Pione Sisto bekræfter, at han har modtaget et helt konkret tilbud (Foto: Ernst van Norde)

Pione Sisto kan blive et af de største salg i Superligaens historie.

Men det kræver et andet svar end det, han i første omgang har afgivet til Premier League-klubben West Ham.

Som Ekstra Bladet kunne fortælle søndag, så er FC Midtjylland og West Ham enige om en pris over de 50 mio. kr., men Pione Sisto selv er stopklodsen.

 Se også: De urørlige ulve: Går otte point foran FCK

Trods en kæmpe lønpakke i vente på over 13 mio. kr. årligt, så ser han ikke Hammers som sit næste skridt, og derfor har han takket nej.

Pione Sisto sad på tribunen, da FCM søndag aften let vandt 2-0 over Hobro, men efter kampen bekræftede han, at der har været noget at tage stilling til.

Se også: FCM enig om mega-transfer: Men Sisto siger nej

- Jeg vil sige det sådan, at jo der er stor interesse, og jo der har været konkrete bud. Det har været nogle hektiske dage, hvor der har været noget at tage stilling til, men der er nogle dage af transfervinduet at gå på, og jeg er stadig FC Midtjylland-spiller.

Har du sagt nej til West Ham?
- Jeg har ikke været ude i nogen medier og sige, at jeg har sagt nej til West Ham eller nogen anden klub. Hvad mit svar har været, er noget, som jeg gerne vil holde for mig selv, FC Midtjylland og min agent.

Se også: Premier League-klub lokker Sviatchenko

Men er du klar til at tage ud, hvis der kommer et endnu bedre tilbud i sidste øjeblik?
- Jeg er rigtig glad for at være i FC Midtjylland, og har intet imod at blive. Men jeg har også altid sagt, at hvis min agent (Jonas Ankersen, red.) præsenterer mig for et tilbud, så lytter jeg og tager stilling til det. Jeg vil gerne prøve mig selv af i en større liga på et tidspunkt, men det skal være hele pakken, der passer til mig.

Du sad på tribunen mod Hobro. Det kunne man godt spekulere i, at du var på vej væk?
- Sandheden er, at jeg har været hårdt belastet de seneste mange uger med rigtig mange kampe, og min krop har brug for lidt hvile og ro. Nu møder jeg op i landsholdslejren, og hvis jeg kender min krop ret, så skal jeg nok nå at få restitueret og blive klar til kampene, hvis der er brug for mig.

FCM kunne godt besejre Hobro uden Pione Sisto:

9 kommentarer
Vis kommentarer