Annonce:
Annonce:

Hærget af afbud: Seks nye i FCM-truppen

FC Midtjylland er til dagens kamp mod Silkeborg plaget af skader, sygdom og karantæne

FC Midtjylland må undvære seks spiller i søndagens kamptrup i forhold til nederlaget mod Lyngby. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
FC Midtjylland må undvære seks spiller i søndagens kamptrup i forhold til nederlaget mod Lyngby. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Posen er i den grad blevet rystet på heden. Capellas er ude, og som midlertidig cheftræner er det nu Niels Lodberg, der skal styre slagets gang.

Og for at gnide salt i såret, er der også en lang række nye ansigter i truppen inden midtjydernes skæbnekamp i Silkeborg.

Kamptruppen tæller intet mindre end seks nye ansigter i forhold til 1-3-nederlaget til Lyngby senest.

Profilerne Joel Andersson og Paulinho samt nyindkøbte Astrit Selmani sidder ude med skader.

Valdemar Byskov og Elias Olafsson har meldt fra med sygdom, mens Júnior Brumado er forvist til tribunen med karantæne efter et rødt kort mod Lyngby.

Ind går Charles og Juninho, mens unge kræfter i form af Pontus Texel, Mark Ugboh, Frederik Heiselberg og Isa Musa også er at finde på holdkortet. Sidstnævnte kan i dag få sin debut.

FC Midtjylland har spillet en forfærdelig Superliga-sæson. Det kan ses i tabellen, hvor midtjyderne inden søndagens sidste spillerunde i grundspillet indtager rækkens 9. plads.

For at nå top seks og dermed mesterskabsspillet er de derfor tvunget til en sejr mod Silkeborg. Derudover skal to af de tre følgende resultater finde sted: Randers må ikke vinde over AaB, Brøndby skal tabe til FC Nordsjælland, og OB må ikke vinde mod AGF.

Med andre ord ser det sort ud. Meget sort.

Et andet hold, der i dag skal kæmpe for top-seks, er Brøndby. Også de er ramt på truppen.

Vestegnsklubben må i dag undvære midtstopper Kevin Tshiembe, som er ude med en mindre skade.

Søndag klokken 15 fløjtes alle rundens Superliga-opgør i gang, og du kan naturligvis følge det hele på Ekstra Bladets to liveblogs.

En dansk tidligere Superliga-bomber er taget til Norge og har indstillet sigtet mod ikke bare topscorerlisten, men også de flotte norske kvinder. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Se beskederne

Kan en energihandler gøre sit arbejde 300 mio. bedre?
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: