Halvdelen af Superligaen jagter denne profil

Adskillige Superliga-klubber jagter Silkeborgs målfarlige Emil Scheel, der er klar på et skifte

Silkeborgs Emil Scheel til højre i billedet er eftertragtet i Superligaen (Foto: Jens Dreisling)
Silkeborgs Emil Scheel til højre i billedet er eftertragtet i Superligaen (Foto: Jens Dreisling)

Silkeborg er i den kommende sæson tilbage i 1. division efter et ganske kort ophold i Superligaen.

Klubben var stort set bundprop fra start til slut i den bedste række, men enkelte spillere nåede dog at markere sig positivt.

Daniel A. Pedersen skifter til AGF, Nicolaj Agger blev klubbens topscorer med otte mål, og med seks mål var midtbaneprofilen Emil Scheel i lang tid holdets mest scorende.

Emil Scheel kunne intet se med kanel smurt ind overalt. (Foto: Privat) Superligaen Vild fødselsdag: Silkeborg-topscorer smurt ind i kanel

Det har også vakt opsigt, at den 25-årige alsidige midtbanespiller Emil Scheel scorede så mange mål på et bundhold og generelt løftede niveauet på Silkeborg-holdet.

Alt peger også i retning af, at Scheel ikke er at finde i Silkeborg og i den næstbedste række i den kommende sæson.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har mindst en håndfuld Superliga-klubber rettet henvendelse på Emil Scheel for blandt andet at forhøre sig på pris og muligheder.

FCK skød et hektisk transfervindue i gang ved at hente Kasper Kusk i Twente (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Dansk fodbold Vild transfer-sommer: Det pønser din klub på

Der er endnu ikke kommet et konkret bud, men det ventes at komme inden længe.

Imens er Emil Scheel i venteposition, indtil hans klubfremtid er afklaret.

- Min agent og jeg har haft et meget positivt møde med Silkeborgs ledelse, og de var indstillet på at være fair, hvis der var en klub, som ville have mig. Så nu tager jeg lidt tingene, som det kommer, og ser hvilke muligheder, der er, siger Emil Scheel til Ekstra Bladet.

William Kvist er en af de mange spillere, som har kontraktudløb i slutningen af denne måned. Dermed kan interesserede klub hente ham kvit og frit. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Her er det danske drømmehold af transferfrie spillere

Han slår fast, at han ikke er desperat for at forlade Silkeborg, men allerhelst gerne spiller Superliga også i næste sæson.

- Jeg haft det rigtig godt i Silkeborg, og det er heller ikke sådan, at jeg skal væk for enhver pris. Men det er klart, at jeg også har ambitioner, og jeg har en alder, hvor jeg helst gerne skal spille på højeste niveau i Danmark for at rykke mig yderligere. Så hvis den rigtige klub dukker op, så håber jeg, at tingene kan løse sig, forklarer Scheel.

Midtbanespilleren kom først sent i gang med den professionelle karriere i AGF, hvor han selv henvendte sig til klubben for at få lov til at spille på klubbens næstbedste hold.

Men han blev senere rykket op i førsteholdstruppen, og viste i Silkeborg i Superligaen i sidste sæson, at han har endnu mere potentiale.

TV: Emil Scheel  har scoret flere flotte mål i sidste sæson - her en frisparksperle mod FCN

6 kommentarer
Vis kommentarer