Han skal afløse Rønnow: Brøndby henter Bundesliga-målmand

Brøndby har skrevet en tre-årig kontrakt med den tyske målmand Marvin Schwäbe

Jagten på Frederik Rønnows afløser er forbi for Brøndby. Når spillerne onsdag møder ind til sæsonens første træning, er det samtidigt første gang, de kan hilse på deres nye førstekeeper 23-årige Marvin Schwäbe, der skifter til klubben fra tyske Hoffenheim.

Schwäbe beskrives som et stort talent, der blandt andet har spillet for det tyske U21-landshold, og han var med i truppen, da de vandt EM for U21-hold sidste sommer.

En kuriositet, der muligvis har gjort handlen nemmere at sætte i stand for Brøndby, er, at Schwäbe ligesom Brøndbys tyske træner Alexander Zorniger har den tidligere tyske storspiller Christian Nerlinger som agent.

Schwäbe har haft svært ved at komme på holdet i Bundesliga-klubben Hoffenheim og har i de tre seneste sæsoner været udlejet - senest til Dynamo Dresden, hvor han stod med succes. Og nu skal han prøve kræfter med den danske Superliga.

- Marvin er, som Frederik Rønnow og Lukas Hradecky var det, et stort målmandstalent, der er klar til at spille med i toppen af ligaen, og han har set, hvor store skridt man kan tage i sin udvikling som målmand i Brøndby IF, lyder det fra Troels Bech, der har fulgt førsteprioriteten Marvin Schwäbe i længere tid.

- Vi har hele sæsonen vidst, at Frederik skulle videre til en større liga i dette transfervindue, så vi har haft god tid til at forberede os og gøre arbejdet om hans afløser så grundigt som muligt. Jeg er glad for, at det har været muligt at blive enig med Marvin om, at hans fremtid ligger i Brøndby IF, siger han.

Tyskeren får trøje nummer 1 hos Brøndby.

Brøndby skal se sig om efter en ny målmand efter, at Frederik Rønnow er skiftet til Eintracht Frankfurt. Foto: Lars Poulsen/ritzau Scanpix Sport og Spil Varm transfersommer i vente: Sådan handler Brøndby

Se også: Intense forhandlinger: Brøndby tæt på drømme-keeper

350 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere